Ureche infundata

03-02-2009
alexandra_taga
Nu este medic/terapeut
alexandra_taga
Buna ziua, de 3 saptamani am racit si la un moment dat mi s-a infundat si urechea stanga.
Am fost la ORL si de acolo mi-au dat niste pastile.termin tratamentul si nu mi-a trecut.
3 comentarii
0
03-02-2009, ora 22:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Alexandra...
O ureche infundata.. poate fi si ceva foarte usor tratabil, gen.. catar tubar.. cu nas infundat si o presiune josa in spatele timpanului, sau un lichid in spatele timpanului. asa gen de patologie.. cu un tratament corect.. recapeti repede auzul..
DAR.. exista si pierdere de auz..ca si complicatie la o gripa.. cand se afecteaza nervul auditiv..
dupa 3 saptamani.. e cam tarziu sa mai faci ceva.
Mergi la alt cabinet unde este audiometru si timpanometru.. faci o audiograma si o timpanograma.. si atumnci o sa stii ce problema ai si cum sa o tratezi !!!
0
04-02-2009, ora 17:05
alexandra_taga
Nu este medic/terapeut
alexandra_taga
Buna ziua!Am fost la doctor acum 1 saptamana la ORL si am facut audiograma si am fost si la radiologie...doamna doctor mi-a zis ca am sinuzita si la urechea stanga am o mica dificultate adica nu aud bine asa mi-a zis
0
04-02-2009, ora 17:29
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
dac ai audiograma.. trimite.o pe mail
Pentru sinuzita.. trebue sa faci inhalatii cu ciai de musetel + INHALANT.
cand se mai raceste ciaiul.. ei cu seringa.. pui in nas si sufli.. ( faci spalaturi nazale)
Urechea respectiva.. o incalzasti.. in interior.. sufli aer cald cu uscatorul de par cam 3-4 min. dupa care bagi degetul in ureche si faci miscari de apasare.. ajuta sa se miste timpanul.. si o sa vezi cum iti revine auzul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •