Otita seroasa
Buna ziua. Pe data de 18.09 am facut otita seroasa, am urmat tratament cu augmentin 10 zile. 1 pastila la 12h, nurofen forte, tamalis, sinupret, biorinil. Iau si sermion 2 pastile pe zi. E normal ca dupa atata timp sa imi simt inca urechea putin infundata, de parca nu mi ar ajunge suficient aer ?
2 comentarii
Buna ziua. Astazi am fost la un nou consult si nu mai am acea otita seroasa. Timpanul arata foarte bine dar este putin tras spune doamna doctor. Cumva e inca asa ca nu s a format o presiune egala intre urechea medie si cea externa din ce am inteles eu.
Domnule doctor aveti cumva idee daca fac aerosoli se poate remedia acest aspect sau cum trebuie sa procedez ? Doctorita mi a zis ca inca nu si da seama de ce e asa si sa incerc sa nu mai bag in seama asta.
Domnule doctor aveti cumva idee daca fac aerosoli se poate remedia acest aspect sau cum trebuie sa procedez ? Doctorita mi a zis ca inca nu si da seama de ce e asa si sa incerc sa nu mai bag in seama asta.
da, aerosolii, spreiurile nasale si tab de supy pentu gat sau gumele de mestecat amelioreaza si inbunatatesc functiea Trompei lui Eustache..acolo e cauza infundarii urechii
PLus NU consumi bauturi acidulate, citrice, otte, lamai..s.a acrituri care intretin inflamatia pe gat si nu permit vindecarea
aplicatii Cald la ueche si masaj cu degetul, cum am mai scris pe forum.. pentru a inbunatati si restabili Mobilitatea timpanului. fix cum facem la munte sau avion
PLus NU consumi bauturi acidulate, citrice, otte, lamai..s.a acrituri care intretin inflamatia pe gat si nu permit vindecarea
aplicatii Cald la ueche si masaj cu degetul, cum am mai scris pe forum.. pentru a inbunatati si restabili Mobilitatea timpanului. fix cum facem la munte sau avion
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Otita seroasa cronica
- 7rinofaringita si otita seroasa
- 3nas infundat
- 2Lichid in ureche
- 3copil 10 ani cu lichid in spatele timpanului
- 1Functionare ciudata a trompelor lui Eustache in urma vindecarii otitei seroase...
- 2otita seroasa bilaterală
- 3ureche infundata
- 2otita seroasa
- 13Copil cu otita seroasa acuta
- 3Vă rog să mă ajutați cu următoarea situatie
- 2Otita seroasa
- 3Am fost diagnosticat cu hipoacuzie și otita seroasa
- 3Lichid in urechea mijlocie
- 1Otita seroasa cronica bilaterala
- 1Ureche înfundată Covid
- 3Buna ziua, pt Domnul Fluieru - copilul respira pe gura cand doarme
Mai multe informații despre: otita seroasa