Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept | Forumul Medical ROmedic

Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept

18-09-2024
micutzasandra
Nu este medic/terapeut
micutzasandra
Bună ziua,

Acum o săptămână am suferit o intervenție pentru micșorare cornete si minima deviatie sept pe partea dreapta. Operatia a fost indicata deoarece am acuzat presiune in urechi, urechi infundate si senzația de clipoceala la fiecare înghițituri a salivei.
După operație, ma confrunt cu aceleași simptome, am in continuare urechile infundate (fara sa fie afectat auzul, doar senzatia ca sunt pline), presiune in ele (nu durere) si acel zgomot la fiecare înghițitura.

Medicul spune ca pt problema legata de urechi trebuie sa treacă mai mult timp de la intervenție, aproximativ o luna, însă am sentimentul ca nu am rezolvat problema și sunt foarte speriata.

Ma puteți ajuta cu părerea dvs., va rog?
Am 36 ani, 1.55, 48 kg, fără alte probleme de sănătate.

Mulțumesc.
1 comentarii
0
19-09-2024, ora 08:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
vindecare completa a mucoaselor nazale dupa interventie dureaza cam 3 saptamani.
dar Cauza inflamatiei din rinofaringe poate fi si un reflux gastro eosfagian silentios in somn...
analizeaza ce consumi la cina si dupa cina.. poate acolo e si cauza de ce ai ajuns la operatie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: