Ureche infundata si tinitus
Buna ziua,
Sunt diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala, forma usoara spre medie la ambele urechi. De aproximativ 3 zile tinitusul din urechea stanga s-a accentuat considerabil, urechea doare in interior (desi mai curand as spune ca e o senzatie de discomfort, nu durere propriu-zisa). Un prim examen ORL a aratat ca urechea pare in regula si nu s-a produs nicio scadere de auz. Singurul diagnostic initial a fost rinita cronica hipertrofica. Astept o a doua opinie saptamana aceasta, dar mi-am spus ca merita o intrebare si aici.
Este posibil ca aceste simptome sa fie generate de rinita hipertrofica? Mentionez ca desi am nasul infundat in marea majoritate a timpului, nu am resimtit decat rar probleme de respiratie. De asemenea, am fost diagnosticat prima data cu rinita in martie, dar problema urechii stangi o am doar de cateva zile.
Multumesc frumos.
Sunt diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala, forma usoara spre medie la ambele urechi. De aproximativ 3 zile tinitusul din urechea stanga s-a accentuat considerabil, urechea doare in interior (desi mai curand as spune ca e o senzatie de discomfort, nu durere propriu-zisa). Un prim examen ORL a aratat ca urechea pare in regula si nu s-a produs nicio scadere de auz. Singurul diagnostic initial a fost rinita cronica hipertrofica. Astept o a doua opinie saptamana aceasta, dar mi-am spus ca merita o intrebare si aici.
Este posibil ca aceste simptome sa fie generate de rinita hipertrofica? Mentionez ca desi am nasul infundat in marea majoritate a timpului, nu am resimtit decat rar probleme de respiratie. De asemenea, am fost diagnosticat prima data cu rinita in martie, dar problema urechii stangi o am doar de cateva zile.
Multumesc frumos.
6 comentarii
1. daca ar fi problema de la nas.. se vede pe timpanograma.. si pe audiograma distanta dintre acele 2 linii trebuie sa fie mare
2 in rest tot ce tine de circulatia cerebrala.. vedere, auz, memorie, acest tiuit..depind de Calitatea sangelui..care se face in Abdomen.. intestine si ficat. Acolo tre sa cautati cauza esentiala a problemei..si in farfurie...din ce se face acel sange..si cat de diluat si fluid este
2 in rest tot ce tine de circulatia cerebrala.. vedere, auz, memorie, acest tiuit..depind de Calitatea sangelui..care se face in Abdomen.. intestine si ficat. Acolo tre sa cautati cauza esentiala a problemei..si in farfurie...din ce se face acel sange..si cat de diluat si fluid este
Bună seara am și eu cam aceeași problema îmi țiuie urechea dreapta de vreo 5 luni.am fost la un medic ORL și mi-a spus că este totul în regula mi-a dat niste pastile și le-am luat vreo 2 saptamani dar nimic ceva pentru circulația craniana mi-a spus că sunt pastilele nu mai știu cum se numesc că nu mai am cutia. Am tiuitul acesta enervant și mă simt și puțin amețit nu știu ce să mai fac.am avut și o amigdalita acuta pentru care am luat antibiotic(Augmentin) dar nici un efect și după mi-a dat ospen și este mai bine dar am un ganglion pe partea cu ureche langa amigdalita puțin umfalt dar numai daca pui degetul se simte datimi un sfat multumesc
investiagtii la gastrologie
schimbarea radicala a stilului alimentar
hidratare fortata
tratament cu vasodilatatoare pentru circulatie
antacide si spray uleioase pentru gat
schimbarea radicala a stilului alimentar
hidratare fortata
tratament cu vasodilatatoare pentru circulatie
antacide si spray uleioase pentru gat
Îmi puteți recomanda dumneavoastră un tratament mai exact cam ce sa iau pentru vasodilatare și ce spray-uri pentru gat.pentru că mă simt și cam amețit in timpul zilei sar putea sa aveți dreptate că este de la vasele de sânge .vă mulțumesc frumos aștept un răspuns
asta doar in regim privat pe fvaleriu arond Hotmail punct com
Ok mulțumesc am sa intru și am sa vb acolo mulțumesc.am uitat sa va spun că am făcut și analize acum 4 săptămâni și am colesterolul puțin mărit 215 in rest au ieșit foarte bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3am tot timpul urechile infundate
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 1ureche infundata
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 2ureche infundata
- 7ureche infundata
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 1ureche infundata dar fara dureri
- 3Urechi infundate dupa actul sexual
- 0Urechi infundate
- 2Tinutus
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 2Urechi infundate de 2 saptamani
- 22Ureche infundata si durere in jurul urechii.
- 10Ureche infundata
- 12Acufene, tinitus, urmat tratament cu Stugeron. - Dr. Flueraru Valeriu
- 1Tinnitus aparut in urma stresului
- 2Posibila infectie
- 2Ureche infundata
Mai multe informații despre: Tinitus urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: