Dureri de cap, urechi infundate
Buna ziua,
De cate va luni ma confrunt cu o serie de probleme: 1. dureri puternice de cap (in zona cefei, ca si cum ar fi amortit locul, pe partea de sus a capului, dar si in partile laterale, la tample, ca si cum ceva ar strange capul) care dureaza uneori si zile, cu variatii in ce priveste intesitatea, dar fara a ceda la vreun medicament (nurofen, algocalmin, aulin, antinevralgic); 2. urechile imi sunt infundate ( senzetia pe care o are cineva cand urca, cand merge la munte), respir cu dificultate, parca nu ar ajunge suficient aer in palmani; 3. cateva din degetele de la maini si picioare amortesc si de invinetesc. Am fost la consult neurologic, am facut tomografie creniana, si radiografie cervicala, dar totul a fost ok, nu a putut fi depistata cauza problemelor descrise.
Sper ca cineva sa imi poata da o lamurire.
Va multumesc.
De cate va luni ma confrunt cu o serie de probleme: 1. dureri puternice de cap (in zona cefei, ca si cum ar fi amortit locul, pe partea de sus a capului, dar si in partile laterale, la tample, ca si cum ceva ar strange capul) care dureaza uneori si zile, cu variatii in ce priveste intesitatea, dar fara a ceda la vreun medicament (nurofen, algocalmin, aulin, antinevralgic); 2. urechile imi sunt infundate ( senzetia pe care o are cineva cand urca, cand merge la munte), respir cu dificultate, parca nu ar ajunge suficient aer in palmani; 3. cateva din degetele de la maini si picioare amortesc si de invinetesc. Am fost la consult neurologic, am facut tomografie creniana, si radiografie cervicala, dar totul a fost ok, nu a putut fi depistata cauza problemelor descrise.
Sper ca cineva sa imi poata da o lamurire.
Va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua!
Am exact aceleasi simptome ca si dumneavoastra. Eu am fost diagnosticata si cu spondiloza cervicala si cu anxietate. Am fost la neurologie si eu insa nu mi s-a facut tomografie. Nici nu stiu ce sa mai cred...e cumplit!
Am exact aceleasi simptome ca si dumneavoastra. Eu am fost diagnosticata si cu spondiloza cervicala si cu anxietate. Am fost la neurologie si eu insa nu mi s-a facut tomografie. Nici nu stiu ce sa mai cred...e cumplit!
buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta, am mari dureri de cap si urechi infundate, stiu ca am o sinuzita mai veche cronica si o punga de puroi in obrazul drept, am tot fost la diferite consultati, si urmat diferite tratamente, dar toate tratamentele urmate au avut efect pe moment, ce sa fac? unde sa merg sa ma poata vedea cineva, in speranta ca o sa urmez un tratament care sa aiba eefect mai lung daca altfel nu se poate macar sa nu mai fiu nevoita sa merg tot timpul la diverse clinici unde mise intanpla tot timpul la fel, dupa tratament durerile revin.
Acum 2 ani am avut si eu o problema si sufleteasca si de sanatate si medicina alopata nu a putut sa ma ajute cu nimic, doar credinta puternica in Dumnezeu la care ma intorsesem. Si Dumnezeu m-a indrumat catre medicina naturista, am cercetat pe internet articole in limba engleza simpomele mele, despre durerile de cap, inflamatii cerebrale, edem cerebral, meningita, imbunatatirea activitatii creierului, a memoriei si concentrarii, anxietate, depresie. Si in urma cautarilor mele am gasit si am luat urmatoarele plante, substante antiinflamatoare in capsule naturiste: curcumin, bromelaina si quercitina, vitamina C si Zn, ulei de frunze de maslin, ciupercile chinezesti reishi.
Toate bolile inclusiv cancerul pleaca de la un sistem imunitar slabit si asa am luat si produsul natural SystemWell de la Nature's Way se gaseste la farmacie ca si celelalte suplimente naturale pe care le-am enumerat. M-a ajutat si gingko biloba, si uleiul de peste. Le-am comandat de pe cel mai mare magazin online de produse naturale din USA, www.iherb.com, pentru ca daca le luam din farmacie le luam la pretul de 3 ori mai mare. Dar chiar si asa, luat de la farmacie SystemWell de exemplu costa 50 de lei, nu stiu daca este foarte mult pentru sanatate dar mai trebuie si alte produse, eu am luat multe in paralel, cate 5-6 capsule din toate cele mentionate plus altele, in cateva luni am luat foarte multe capsule naturale cu proprietati antiinflamatoare si au avut efect mare la mine, am putut si eu sa ies iarna afara fara dureri de cap, m-a bucurat, fara electrocutari scurte in spatele capului si fara senzatia de edem cerebral, de presiune in spatele capului, plus celelelate efecte benefice si fara nici un efect secundar. Doamne ajuta!
Toate bolile inclusiv cancerul pleaca de la un sistem imunitar slabit si asa am luat si produsul natural SystemWell de la Nature's Way se gaseste la farmacie ca si celelalte suplimente naturale pe care le-am enumerat. M-a ajutat si gingko biloba, si uleiul de peste. Le-am comandat de pe cel mai mare magazin online de produse naturale din USA, www.iherb.com, pentru ca daca le luam din farmacie le luam la pretul de 3 ori mai mare. Dar chiar si asa, luat de la farmacie SystemWell de exemplu costa 50 de lei, nu stiu daca este foarte mult pentru sanatate dar mai trebuie si alte produse, eu am luat multe in paralel, cate 5-6 capsule din toate cele mentionate plus altele, in cateva luni am luat foarte multe capsule naturale cu proprietati antiinflamatoare si au avut efect mare la mine, am putut si eu sa ies iarna afara fara dureri de cap, m-a bucurat, fara electrocutari scurte in spatele capului si fara senzatia de edem cerebral, de presiune in spatele capului, plus celelelate efecte benefice si fara nici un efect secundar. Doamne ajuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 4Informatii catar
- 5ameteli si dureri de cap de ceva timp
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 3Dureri de cap
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 4Dureri de cap mocnite, foarte ciudate, mai ales cand ma supar...
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 11Cancer? Sunt foarte ingrijorat
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 2Urechi infundate
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 3Catar ototubar
- 3Durere de cap 5 zile
- 0urechea dreapta imi e infundata de aproximativ o saptamana
- 0Dureri insuportabile de cap respectiv amorteli. Rog interpretare RMN
- 2Ureche înfundată
Mai multe informații despre: Durerea de cap urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: