Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
Salut, am 23 de ani si acum cateva zile am patit sa mi se infunde urechile si sa ma ia ameteala. Dupa sau desfundat urechile si sa auzit, sau mai degraba sa simtit un trosnet slab in partea de sus al nasului. Nu am dureri de cap dar am uneroi o senzatie ciudata de parca imi pierd echilibru sau sunt confuz. Alt simptom am observat a doua zi cand am patit cam acelasi lucru descris mai sus. Doar ca inainte de culcare am simtit o slabiciune in maxilar sau mai degraba sub limba, sau sub barba. In aceasta zona, sincer nu stiu cum sa explic senzatia. Si acum am facut iar mancare sa incalzit putin in camera, stateam pe telefon si iarasi ma luat putin ameteala, si iarasi am acea senzatie ciudata sub limba de parca ceva sa umflat dar in exterior nu pare nimic neinregula. Ar putea fi sinuzita? Daca da, ar putea avea vreo legatura sinuzita cu senzatia ciudata sau "discomfortul" care il simt sub limba?
1 comentarii
sunt prea multe simptome.. care tin si de nas si de gat si de urechi...
ele pot sa aiba legatura si cu stilul alimentar si cu un reflux gastroesofagian si cu tensiunea prea mica daca nu te alimentezi corect si nu te hidratezi
Corect.. trebuie sa mergi la un medic ORL..sa vada nasul, gatul si urechile, la un stomatolog sa excluda infectiile dentare
dupa o sa vezi.. daca e cazul si de gastrologie sau nu
ele pot sa aiba legatura si cu stilul alimentar si cu un reflux gastroesofagian si cu tensiunea prea mica daca nu te alimentezi corect si nu te hidratezi
Corect.. trebuie sa mergi la un medic ORL..sa vada nasul, gatul si urechile, la un stomatolog sa excluda infectiile dentare
dupa o sa vezi.. daca e cazul si de gastrologie sau nu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 185timpan perforat
- 144ureche infundata
- 18urechi infundate
- 2Problema cu urechea stanga | ureche infundata
- 4corp strain in partea dreapta a gatului si urechea infundata
- 10ureche infundata
- 1Ureche infundata
- 1Urechi infundate, mancarimi, secretie tranparenta
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 1ureche infundata- ajutorrrr
- 2Ureche infundata de la apa
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 1urechea dr.infundata
- 0Ureche infundata
- 0Urechi infundate la efort
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: urechea infundata senzatie de presiune la nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: