Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
![Randunel](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut, am 23 de ani si acum cateva zile am patit sa mi se infunde urechile si sa ma ia ameteala. Dupa sau desfundat urechile si sa auzit, sau mai degraba sa simtit un trosnet slab in partea de sus al nasului. Nu am dureri de cap dar am uneroi o senzatie ciudata de parca imi pierd echilibru sau sunt confuz. Alt simptom am observat a doua zi cand am patit cam acelasi lucru descris mai sus. Doar ca inainte de culcare am simtit o slabiciune in maxilar sau mai degraba sub limba, sau sub barba. In aceasta zona, sincer nu stiu cum sa explic senzatia. Si acum am facut iar mancare sa incalzit putin in camera, stateam pe telefon si iarasi ma luat putin ameteala, si iarasi am acea senzatie ciudata sub limba de parca ceva sa umflat dar in exterior nu pare nimic neinregula. Ar putea fi sinuzita? Daca da, ar putea avea vreo legatura sinuzita cu senzatia ciudata sau "discomfortul" care il simt sub limba?
1 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
sunt prea multe simptome.. care tin si de nas si de gat si de urechi...
ele pot sa aiba legatura si cu stilul alimentar si cu un reflux gastroesofagian si cu tensiunea prea mica daca nu te alimentezi corect si nu te hidratezi
Corect.. trebuie sa mergi la un medic ORL..sa vada nasul, gatul si urechile, la un stomatolog sa excluda infectiile dentare
dupa o sa vezi.. daca e cazul si de gastrologie sau nu
ele pot sa aiba legatura si cu stilul alimentar si cu un reflux gastroesofagian si cu tensiunea prea mica daca nu te alimentezi corect si nu te hidratezi
Corect.. trebuie sa mergi la un medic ORL..sa vada nasul, gatul si urechile, la un stomatolog sa excluda infectiile dentare
dupa o sa vezi.. daca e cazul si de gastrologie sau nu
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 4mi s-au infundat urechile..
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 2Ureche infundata si cu cealalta aud slab
- 2Ureche infundata cu coajba
- 1ureche infundata- ajutorrrr
- 7Nas infundat.
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 7Urechea dreapta infundata
- 3Hipoacuzie
- 0Nas si ureche infundata dupa aterizare cu avionul
- 2Ureche infundata de 3 zile
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 4Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
- 3Durere jumatate de cap, nas, ureche si zona cervicala
- 3Mi se infunda urechile cand ma supar si cand ridic vocea
- 6Îmi aud vocea proprie mai tare in ureche
Mai multe informații despre: urechea infundata senzatie de presiune la nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: