Ureche infundata

31-01-2019
emiliahristo
Nu este medic/terapeut
emiliahristo
De vreo doua luni ma confrunt cu o problema care imi provoaca o stare de nervi mai degraba decat de durere. Mi se infunda urechea stanga, la inceput din cand in cand iar acum destul de des. Sunt zile cand nu mi se infunda dar sunt zile cand alterneaza cand e infundata cand desfundata. Am observat ca oarecum faptul ca mi se infunda urechea are legatura cu nasul, mai exact intre nas si gat simt ca mi se aduna secretie nazala( popular acea flegma). In momentul cand acea secretie dispare din gat si urechea mi se desfunda. Am fost la medicul de familie s-a uitat in ureche si mi-a zis ca e curata, nu se vede nici un dop iar dupa explicatiile de mai sus mi-a dat betabioptal -2 picx3/zi.este a doua zi cand le pun in nas..inca nu pot sa ma pronunt, cred ca e devreme... Intrebarea mea este daca se impune de urgenta un consult ORL si daca tratamentul dat de catre doctorul de familie e ok...considerati ca e ceva foarte grav?
Multumesc anticipat!
10 comentarii
1
31-01-2019, ora 10:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
catarul tubar, otita seroasa..sunt boi care pot fi diagnosticate doar la ORL
si tratate corect doar la ORL
0
31-01-2019, ora 11:32
emiliahristo
Nu este medic/terapeut
emiliahristo
Dle. doctor m-ati speriat... am citit pe net ca o cauza a celor doua boli enumerate de dvs ar fi existenta unei tumori, tremur toata! Va multumec pentru raspuns si promptitudine...maine plec la orl-ist, asta daca nu mor de frica pana maine...Nu ar fi trebuit sa am si alte simptome oare daca ar fi asa grav?
1
31-01-2019, ora 19:45
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Citești doar pe forum Romedic. Doar ce am scris eu și ce am recomandat
0
01-02-2019, ora 10:08
emiliahristo
Nu este medic/terapeut
emiliahristo
Asta am facut toata ziua de ieri, v-am citit. Din tot ce ati recomandata am ales sa-mi pun ulei caldut in ureche si sa-imi incalzesc urechea cu feonul si am inceput sa-mi pun biorinil in nas si sa iau nurofen. Este ok? Luni merg la orl-ist si mi-e teama sa nu imi fac mai mult rau...Va multumesc din suflet pentru raspuns!
0
01-02-2019, ora 10:27
emiliahristo
Nu este medic/terapeut
emiliahristo
Am uitat sa specific de guma de mestecat cu mentol care este super benefica, binenteles pana ii trece mentolul...
0
04-02-2019, ora 07:52
ryan
Nu este medic/terapeut
ryan
buna ziua Dle Dr
va rog sa ma ajutați
mi am facut ieri baie, bine inainte de asta am alergat pe banda cu o punga pe cap 30 minute si tot transpiram si e posibil sa fi avut apa multa in urechi
dupa am terminat, am vrut sa mi curăț urechile cu betisor de ureche si in urechea dreapta am simtit cum ca am împins putin mai tare si pac de atunci nu mai aud bine...e ca si cum as avea ceva acolo care ține
ce ma sfatuiti sa fac?
mulțumesc mult
0
04-02-2019, ora 09:59
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sa mergi al ORL
nu ai nici o sansa sa scoti dopul acasa fara sa.ti provoci durere
0
04-02-2019, ora 22:46
ryan
Nu este medic/terapeut
ryan
mulțumesc mult pt raspuns
o prietenă mi a zis ca soțul ei a avut la fel si timp de 3 zile a pus picături boramid de 3 ori pe zi si a 4 a zi si a scos dopurile cu agrafa de par.as incerca asa si eu.poate poate...daca nu merg la orl vineri cel târziu
0
05-02-2019, ora 11:00
emiliahristo
Nu este medic/terapeut
emiliahristo
Am fost la ORL. Am rinita alergica si faringita. Am inceput tratamentul pe care mi l-a daat si deja ma simt mai bine
0
05-02-2019, ora 14:30
ryan
Nu este medic/terapeut
ryan
am fost la orl ai am ext dopul
ma simt excelent
100 de lei contracost
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •