Urechi infundate de mai bine de o luna
Buna! Am 17 ani, iar de mai bine de o luna imi sunt infundate ambele urechi.Marti am mers la medicul de familie care mi-a prescris cuminol (2/zi), ketonal (1/zi) si picaturi nazale biorinil(1 puf in fiecare nara de 3ori pe zi).
Miercuri a inceput sa ma doara urechea stanga atunci cand inchid maxilarul complet, sau cand il misc spre urechea stanga, urechea dreapta e doar infundata..Aseara am simtit niste zgomote in urechea stanga in timp ce mancam, dar precizez durerile cand misc maxilarul nu sunt asa puternice ca si miercuri! Ce poate sa fie?
Miercuri a inceput sa ma doara urechea stanga atunci cand inchid maxilarul complet, sau cand il misc spre urechea stanga, urechea dreapta e doar infundata..Aseara am simtit niste zgomote in urechea stanga in timp ce mancam, dar precizez durerile cand misc maxilarul nu sunt asa puternice ca si miercuri! Ce poate sa fie?
2 comentarii
1. sa uitat medicul de familie cu otoscopul in ureche?
2 nu cred ca este corecxt sa ei un tratament de la medicul de familie fara sa stii ce problema ai la ureche
3 un tratament corect pentru boli nas, gat, urechi.. poate administar numai un medic ORL.. care face 6 ani specializarea pentru asa ceva
2 nu cred ca este corecxt sa ei un tratament de la medicul de familie fara sa stii ce problema ai la ureche
3 un tratament corect pentru boli nas, gat, urechi.. poate administar numai un medic ORL.. care face 6 ani specializarea pentru asa ceva
Nu s-a uitat cu otoscopul pentru ca nu are..a zis sa-i explic ce simt si asa mi-a dat tratamentul...As dori sa stiu ce am, oricum cred ca voi pleca la orl..azi a zis sa plec la el la consult(doctorul de familie)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ureche infundata
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 0Senzatie de ureche infundata
- 2ureche infundata
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 7Tiuit ureche - ureche infundata
- 6de un an i se infunda urechile
- 5nas si ureche infundata + ameteli
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 8De un an si jumatate ma confrunt cu vertij
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 3Urechi infundate de aproximativ 8 luni, va rog ajutati-ma !!!
- 22urechea o simt infundata si am puroi nici acuma nu mi a trecut
- 1Ureche înfundată
- 1Urechi infundate
- 6Ureche infundata
- 7Ureche infundata
- 22Ureche infundata si durere in jurul urechii.
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: