cosurile, puncte negre - tratament
va rog sa imi spuneti si mie cum as putea sa scap de cosuri.am 22 de ani si am cosuri din clasa a 8a. am incercat tot felul de produse dar fara nici un rezultat, am folosit si prod din gama garnier pure dar mi'au aparut mai multe, punctele negre se tramsformau in cosuri mai si rosii.va rog da'timi un sfat
5 comentarii
si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, am mers la cabinetul doctorului conferentiar dr.olga simionescu, dc vrei sa stii mai multe putem vorbi in particular id-ul meu este:luyza_xxl
Incearca sa mergi si la ginecolog sau endocrinolog, poate cauzele sunt interne.
tocmai am mai zis asta si la un alt baiat care a postat pe forum si avea acc problema. Problema este ca nu sunteti din iasi?! sau poate sunteti. Toate colegele din camin aveam probleme cu acneea acuma nu mai avem nici una si toate am fost la acc medic, desi luasem la rand medicii de pe aici. daca treci prin iasi mergi la Dr Niculescu cred ca il gasesti si pe net are pagina. SUCCESSSS !!!
Nu am stiut cum sa postez altfel...sotul meu are o problema careia nu i-am gasit rezolvare aici...i-a aparut un cos micut pe pielea capului de aproximativ 2 sapt..speram sa treaca si nu am facut nimic, tin sa mentionez ca avea dureri suportabile dar foarte sesizabile si usturimi.Banuiesc ca este ceva legat de sebumul in exces care s-a declansat in aceasta zona. Din nestiinta am considerat ca daca il storc poate ii trece dar in maxim 3 ore i s-a umflat locul cu pricina, zona inflamata este mai purulenta si rosie, a prins un fel de coaja si il doare mai rau/ ustura. Stiu ca nu am facut bine dar sper sa ma sfatuiti ce poate face. Mentionez ca are par gras si pt ca face matreata mai des foloseste sampon Vichy antimatreata pt par gras, nu stiu daca are legatura pentru ca il foloseste de 4 ani si pana acum nu s-a confruntat cu o astfel de problema. Va multumesc si astept raspunsul dvs.
buna ziua,
am 28 de ani, si tocmai ce am intrerupt(pauza) administrarea anticonceptionallor Yasmine, intr-o saptamana maxim au inceput sa imi apara cosuri pe fata si pe spate(din acelea dureroase)Ce ar trebui sa fac?
Multumesc,
am 28 de ani, si tocmai ce am intrerupt(pauza) administrarea anticonceptionallor Yasmine, intr-o saptamana maxim au inceput sa imi apara cosuri pe fata si pe spate(din acelea dureroase)Ce ar trebui sa fac?
Multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe fund
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 5cosuri nu mai suport
- 3cosuri micute pe spate...
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 12cosuri pe labiile mici
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 0acnee si piele care se cojeste
- 4cum scap odata de cosuri?
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 1Cosurile nu mai trec
- 12 chestii: acneea si ginecomastia
- 2Acnee
- 1Acnee si roseata pielii
- 0Stafilococ pseudomnas (bacilul pioceanic)
- 1Acnee Adolescent
- 3Pro/contra tratament IPL împotriva acneei
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: cosurile acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: