fata mea e varza
Acum 8 ani mi-au aparut cosuri inchistate dupa si in ureche, cu fel si fel de unguente, mi-au trecut. Acum sunt extinse pe fata si apar ca niste mici umflaturi dar au luat-o si pe gat de la ureche in jos. Am incercat la mai multi dermatologi din Craiova tot felul te tratamente dar nimic. Apar si dispar. Pe fata mi-au ramas cicatrici in urma faptului ca am fost la cosmetica si le-a stors. Odata epiderma rupta nu se vindeca uniform ci formeaza cicatrici. Iarna sunt mai diminuate. Ar putea fi un microb? Am luat si antibiotice. Nimic. S-ar putea sa devin un monstru? Toata lumea se leaga de aspectul fetei mele. Nu e placut. Mi s-a propus arderea cu zapada carbonica, dar vreau sa inlatur cauza nu efectul.Sunt fumatoare. Ce sa fac? Multumesc.
3 comentarii
In mod cert aveti o tulburare hormonala generata fie de o insuficienta ovariana, fie de o hipersecretie suprarenala. Ar trebui o investigatie ecografica pentru ovare si suprarenale, eventual o dozare de 17 cetosteroizi.
buna, m-am confruntat cu acneea pana acum la 29 de ani, acnee chistica, inflamata, urata si dureroasa.mi-a aparut prima data pe fatza si acum un an s-a extins si pe spate.am incercat multe tratamente naturiste, regim alimentar, creme de la izotixina, la skinoren, la retin A, si multe altele fara nici un rezultat. am ajuns la Cluj l-a un medic minunat care mi-a prescris androcur, spironolactona si diane 35. duap 3 luni de tratament mi-au ramas doar niste mici pete, iar dupa alte 3 luni au disparut si acelea...acum am fazta si spatele f curat. am facut 6 luni tratament si l-am oprit.deocamdata nu mi-a mai aparut nici un cos.
Va multumesc din tot sufletul pentru ca mi-ati dat speranta si Dumnezeu arata ca mai sunt oameni buni pe acest pamant. Va doresc tot binele din lume si PASTE FERICIT.
CHRISTOS A INVIAT!
CHRISTOS A INVIAT!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura dintre viata sexuala si acnee
- 7renuntarea la anticonceptionale poate duce la aparitia acneei?
- 4acnee f. severa - chist sebaceu-nodul
- 2sunt disperata! imi ies pe fese tot timpul cosuri
- 4Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
- 12Pete maronii pe fata
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 3Ten iritabil la soare
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 7Acnee rezistenta
- 2acnee pe piept
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 1ca niste cosuri pe penis
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 1Medic dermatolog Sibiu
- 0Acnee urata.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: