brevoxyl

Buna. Am folosit de 3 ori cate 5 6 luni sotret 20 pentru acnee.. Mi a trecut perfect acneea insa dupa 3 4 luni imi reaparea, de aceea am folosit de 3 ori... Au trecut cam 3 4 luni de cand am oprit ultimul tratament iar acum imi reapare acneea si nu as vrea sa mai folosesc sotret. Crema brevoxyl ar fi buna? Si de ce imi reapare daca am facut tratament cu sotret... Stiam ca trece definitiv
2 comentarii

acneea are de obicei cauze hormonale. du-te la un ginecolog sa-ti dea sa faci niste analize si sa-ti recomande eventual niste anticonceptionale. acneea n-o sa-ti treaca decat daca rezolvi mai intai cauzele interne.

Buna ziua,
Nu exista un tratament care sa asigure vindecarea definitiva a acneei( nici chiar sotretul).Faceti o ecografia pelvina si folositi creme antiacneice seara - chair mai bun decat brevoxyl-ul este duac- precum si tratamente dermatologice de scoatere a comedoanelor.
O zi buna,
Artenie,
medic dermatolog
Nu exista un tratament care sa asigure vindecarea definitiva a acneei( nici chiar sotretul).Faceti o ecografia pelvina si folositi creme antiacneice seara - chair mai bun decat brevoxyl-ul este duac- precum si tratamente dermatologice de scoatere a comedoanelor.
O zi buna,
Artenie,
medic dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Acnee - Dezbatere serioasa?
- 18Acnee
- 10Revitol Acnezine - pareri
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 4interpretare analize medicale
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 1continuarea tratamentului cu roacutane sau.nu ?
- 0Acnee moderata
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 1Cosurile nu mai trec
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 3Analize sange, acnee
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 1Acneea nu raspunde la tratament
- 2Vreau o cura de detoxifiere pentru acnee
- 1Acnee
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
- 1Acnee DUREROASA!!
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: