ACNEE
Buna ziua,
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
Am 24 de ani si de la 13 ani ma lupt cu acneea ( in forma ei cea mai diversa: puncte negre, puncte albe si cosuri inflamate dureroase), pe care o am atat pe piept si spate, cat si pe fata. Am incercat zeci de tratamente si am fost la numerosi medici, insa nu am gasit absolut niciun tratament care sa-mi rezolve problema. Precizez ca problema pe care o am este ereditara ( o are si mama mea). Va rog sa imi propuneti o solutie sau sa ma indrumati catre un medic competent ( si prin competent ma refer la faptul ca e capabil de mai mult de o consultatie de 2 minute, dupa care iti pune un diagnostic sec, iti da o reteta kilometrica de cateva sute de lei si iti ia banii).
Va multumesc,
Raluca B.
2 comentarii
Incercat solutia Tenapin (cu laptisor de matca) de la Institutul Apicol.
E in jur de 10 lei.
E in jur de 10 lei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 2acnee si karissa
- 65Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!
- 5din nou despre yasmin...va rog
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 4Tot despre acnee...
- 4Tratament acnee
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 4Acnee de trei ani
- 0Roaccutane pentru acnee
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 6cum pot scapa de acnee?
- 1yasmin in tratarea acneei
- 0pete in urma acneei
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 1bubite albe pe fata si pe cap nu mai scap
- 2Acnee
- 1Acnee Adolescent
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: