Zynerit acnee..pro sau contra?
Buna ! Am folosit si eu Zynerit acum ceva timp pentru acnee, intr-adevar mi-a trecut acneea 100%..pot spune ca nu mai aveam niciun punct pe fata, insa dupa terminarea tratamentului la aproximativ cateva saptamani au inceput sa imi apara din nou cosurile si mult mai multe.
Acum inca am acnee (folosesc un tratament prescris de medicul endocrinolog pt dereglari hormonale), insa as vrea sa aplic in paralel si un tratament local si m-am gandit la Zynerit, din moment ce solutia aceasta imi facuse un ten superb cand am folosit-o.
Insa imi e frica sa o aplic iar, pentru ca ultima oara cand am terminat tratamentul cu zynerit, acneea a revenit intr-o forma mai grava, imi apareau din ce in ce mai multe.Oare a fost de la zynerit, oare am o sensibilitate la o componenta din zynerit?
Cei care ati folosit zynerit si stiti de acest produs, ce imi puteti spune? Sunteti pro sau contra? Acneea a revenit? La voi cum a functionat?
Multumesc!
Acum inca am acnee (folosesc un tratament prescris de medicul endocrinolog pt dereglari hormonale), insa as vrea sa aplic in paralel si un tratament local si m-am gandit la Zynerit, din moment ce solutia aceasta imi facuse un ten superb cand am folosit-o.
Insa imi e frica sa o aplic iar, pentru ca ultima oara cand am terminat tratamentul cu zynerit, acneea a revenit intr-o forma mai grava, imi apareau din ce in ce mai multe.Oare a fost de la zynerit, oare am o sensibilitate la o componenta din zynerit?
Cei care ati folosit zynerit si stiti de acest produs, ce imi puteti spune? Sunteti pro sau contra? Acneea a revenit? La voi cum a functionat?
Multumesc!
3 comentarii
Acneea nu a reparut de la Zynerit. Problema a fost ca nu ati folosit in paralel (sau de prima intentie) si un retinoid topic, cu care sa continuati a la long.
Acneea nu este o afectiune care trece dupa 1-2-3 luni de tratament ci in ani de zile, perioada in care trebuie tratament de fond cu retinoizi topici (sau in unele cazuri alte topice, dar NU antibiotice fata de care se dezvolta rezistenta si uneori si alte probleme, motiv pentru care acestea se administreaza pe perioade relativ scurte).
Acneea nu este o afectiune care trece dupa 1-2-3 luni de tratament ci in ani de zile, perioada in care trebuie tratament de fond cu retinoizi topici (sau in unele cazuri alte topice, dar NU antibiotice fata de care se dezvolta rezistenta si uneori si alte probleme, motiv pentru care acestea se administreaza pe perioade relativ scurte).
Eu am facut 7 luni tratament cu Sotret, zynerit, un preparat alb prescris de doctor, tetraciclina, aerius si alte creme pe care mi le schimba pe parcurs: Neem mask, sebum global si mi-au trecut complet. Pe langa toate astea, in primele 4 luni am avut si dieta. Fara ciocolata, cafea, prajeli, fara mancare iute. Degeaba. Dupa 2 luni acneea a revenit. Nu stiu ce sa mai zic de tratarea acneei..
Si eu am facut tratament cu Sotret acum ceva timp si a revenit acneea, desi se zice ca Roaccutane si Sotretul sunt cele mai eficiente tratamente si nu mai revine.
Intr-adevar mi-a trecut acneea 100% pe durata tratamentului, insa la unele persoane am vazut ca a revenit, la altele nu.
La tine a revenit intr-o forma mai grava dupa terminarea tratamentului de care ziceai?
Intr-adevar mi-a trecut acneea 100% pe durata tratamentului, insa la unele persoane am vazut ca a revenit, la altele nu.
La tine a revenit intr-o forma mai grava dupa terminarea tratamentului de care ziceai?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 4acnee pe cap
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 9semne de la cosuri stoarse pe o perioada lunga
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 6au inceput de vreun an sa-mi apara cosuri in zonele unde ma barbieresc
- 6am intrerupt anticonceptionalele si m-am umplut de cosuri pe fata
- 2Roaccutane, acnee agravata
- 1probleme cu acneea
- 2Acneea continua
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 1Medic dermatolog Sibiu
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 1acnee si lipsa ciclului
- 3Acnee
- 2Acnee
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: