Umflatura gat, de la reflux??
Bună ziua!
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
2 comentarii
Umflatura a rămas la fel, iar acum ma și doare puțin la înghițire doar pe dreapta. Ce credeți că ar putea fi? Medicul de familie nu și-a putut da seama, deoarece acea umflatura se vede doar dacă incordez cumva gâtul.
Vă pot trimite o poză dacă îmi dați o adresă de mail.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 3problema in gat.. scuip flegma tot timpul
- 3Flegma in gat, preponderent seara la culcare
- 3o galma la nivelul gatului... Tumora?
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 3Am o problema cu gatul
- 2As putea sa aflu si eu ce boala am?
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 1Problema faringe/amigdale.
- 1Umflatura vizibila in gat
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 1Durere persistenta in gat
- 0Basica in gat in dreapta marului lui Adam
- 1ORL..Problema grava?
- 33 puncte rosii in gat. Posibil cancer?
- 9Cum scap de candida albicans
- 2Am niste bubite in gat
- 8Probleme gat/limba
Mai multe informații despre: problema in gat umflatura la gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: