Umflatura gat, de la reflux??

Bună ziua!
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
2 comentarii

Umflatura a rămas la fel, iar acum ma și doare puțin la înghițire doar pe dreapta. Ce credeți că ar putea fi? Medicul de familie nu și-a putut da seama, deoarece acea umflatura se vede doar dacă incordez cumva gâtul.

Vă pot trimite o poză dacă îmi dați o adresă de mail.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5corp strain blocat in gat
- 3Problema gat
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 1Gat inflamat
- 1Durere in gat la pipaire si la inghitire asociata cu iritatie
- 3Durere gât
- 3Ganglion laterocervical marit, colectat fluid prin FNA apoi marit din nou
- 4Intepaturi in gat foarte puternice si iritatie indelungata
- 1amigdalita cu puroi
- 1Gat inflamat