Umflata, cauze negasite

Buna ziua.
Nu am fost neglijenta. De cativa ani umblu in disperare la medici dar, "nu am nimic". In timp, e tot mai rau.
Ma simt foarte umflata pe interior. In exterior, nu se vede prea mult. Nu pot manca nimic (pana acum, puteam manca niste cartofi fierti, simpli) pentru ca mi-e rau: dureri, balonare, etc. Fara greturi. Simt o durere in "capul pieptului". Arsuri. Balonare in toata zona abdominala. Mi se pare ca nu incap in carcasa mea si explodez pe interior. Chiar si limba o simt mai umflata.
Desi am facut tot felul de analize si investigatii, nu s-a gasit nimic. Toate rezultatele sunt ca la carte. Sunt o persoana de varsta a treia, dar... nu am mai auzit la nimeni de varsta mea, asa ceva.
Are idee cineva care ar fi cauza? Ce as putea sa fac sa ma "repar"? Sau macar sa pot manca ceva fara sa-mi fie rau. Nu, nu am slabit deloc, din contra.
Multumesc.
Nu am fost neglijenta. De cativa ani umblu in disperare la medici dar, "nu am nimic". In timp, e tot mai rau.
Ma simt foarte umflata pe interior. In exterior, nu se vede prea mult. Nu pot manca nimic (pana acum, puteam manca niste cartofi fierti, simpli) pentru ca mi-e rau: dureri, balonare, etc. Fara greturi. Simt o durere in "capul pieptului". Arsuri. Balonare in toata zona abdominala. Mi se pare ca nu incap in carcasa mea si explodez pe interior. Chiar si limba o simt mai umflata.
Desi am facut tot felul de analize si investigatii, nu s-a gasit nimic. Toate rezultatele sunt ca la carte. Sunt o persoana de varsta a treia, dar... nu am mai auzit la nimeni de varsta mea, asa ceva.
Are idee cineva care ar fi cauza? Ce as putea sa fac sa ma "repar"? Sau macar sa pot manca ceva fara sa-mi fie rau. Nu, nu am slabit deloc, din contra.
Multumesc.
3 comentarii

Am uitat sa mentionez ca simt foame. Dar, cum iau doua guri de mancare, incep toate acele simptome. Cu scaunul ies normal, in functie de cat mananc. Si la sfatul altor babe, am incercat medicamentele de digestie dar nu imi ajuta nimic.

O analiza pt Helicobacter pylori, din materie fecala, ati facut? sau o endoscopie digestiva?

Bineinteles. Chestiile astea care au devenit la moda, au fost primele la care s-au gandit si medicii. Pentru "Helicobacter pylori" am facut si din fecale dar si din sange.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 6Balonari dese. Astept raspuns, va rog
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 3senzatie de balonare si fermentatie
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 6gastrita si altele...
- 3de sase ani... am eructii zilnice.ma balonez foarte mult.
- 3abdomen balonat cu gaze
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 0Stomac, balonare - remediu?
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 7Help.. sarcina?
- 2Balonare
- 0Afecțiune stomac
- 0Colon iritabil sau ce poate fi? ajutor pls.
- 1Durere abdominala spontana cu balonare
- 3Durere de Stomac la orice mancare
- 0Senzație de balonare
- 2Balonare după 5 - 10 min de mers pe jos
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: