Durere de Stomac la orice mancare
Bună ziua,
de 4 săptămâni mă doare foarte tare stomacul și orice mănânc incepe sa se baloneze de fiecare data chiar și apă daca beau. Nu mai pot mânca aproape nimic deoarece doare foarte tare și se balonează așa de tare de zici că explodează plus că mă doare și în gât. Am scăzut în greutate foarte mult și sunt mereu obosită și fără putere. Am fost la mai multi medici dar niciunul nu au vrut să mă ajute spunandu-mi că ei nu găsesc nimic, totul este normal este doar in capul meu. Sunt slăbită foarte tare și am senzația de foamete mereu deoarece nu mananc aproape nimic, iar daca mănânc ceva trebuie sa rabd o mare durere. Va rog frumos sa mă ajutați, nu știu dacă asta este normal, dar vă mulțumesc pentru orice răspuns.
de 4 săptămâni mă doare foarte tare stomacul și orice mănânc incepe sa se baloneze de fiecare data chiar și apă daca beau. Nu mai pot mânca aproape nimic deoarece doare foarte tare și se balonează așa de tare de zici că explodează plus că mă doare și în gât. Am scăzut în greutate foarte mult și sunt mereu obosită și fără putere. Am fost la mai multi medici dar niciunul nu au vrut să mă ajute spunandu-mi că ei nu găsesc nimic, totul este normal este doar in capul meu. Sunt slăbită foarte tare și am senzația de foamete mereu deoarece nu mananc aproape nimic, iar daca mănânc ceva trebuie sa rabd o mare durere. Va rog frumos sa mă ajutați, nu știu dacă asta este normal, dar vă mulțumesc pentru orice răspuns.
3 comentarii
Greu de crezut că un medic nu vrea să vă ajute. Vă rog să va adresați unui gastroenterolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Am fost deja dar mi-a spus că nu găsește nici o problemă și totul este normal
Ai rezolvat problema cu durerile se stomac si balonarea, iei vreun tratament ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Indigestie
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 2durere sub stomac
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 1Balonare in partea stanga.sus.si intepaturi rare in partea dreapta.
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 1Criza puternica de arsuri la stomac + balonare
- 1Presiune stomac
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 6Mirosul gurii
- 0Afecțiune stomac
- 0Probleme gastrice
- 1Durere de stomac
- 3Borborisme
- 2Durere de stomac dupa ce mananc dulce
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
- 2Intoleranță la gluten?
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala durerea de stomac balonare imediat dupa masa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: