Balonari dese. Astept raspuns, va rog

Buna. Imediat dupa ce mananc ma balonez foarte tare si la foarte scurt timp am scaun. Acest lucru se intampla destul de des si ma ingrijoreaza. Este vorba de o afectiune grava? Ce pot face?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
6 comentarii

Buna seara! Cred ca este vorba despre sindromul colonului iritabil;o sugestie : mese mici, mananca paine graham sau tarat; stresul sa stii ca poate fi o cauza;Numai bine

poti lua GASEX e din plante, poate te ajuta, se gaseste in farmacii

si eu ma balonez din ce in ce mai des.dar nu am scaun asa repede.am aciditate si putina durere, simt o stransoare in stomac.am inceput sa am grija la alimentatie.nu mai beau bauturi acidulate.mai usor cu grasimile si intotdeauna sa mananci ceva usor, putin si des.am incercat si am luat no-spa.incearca si u!e ft bun.

a! si stresul e cauza!eu de ex cred ca am facut o gastrita pe sistem nervos!trebuie sa ajungem si la un medic, dar deocamdata pana acum am tot intrebat si eu ce pastile sa iau...sa vad daca imi trece.dar nu e usor...

Balonarea poate avea cauze multiple, unele simple, altele mai... grave. Trebuie aflara mai tanti cauza apoi se trateaza

ceva de ganul am avut si eu, ma balonam chiar si de la un pic de apa, dar cu scaunul era un pic divers adica ieseam in fiecare dimineata, fiind in germania am stat cu problema 2 ani...pt ca acel sistem laudat german...este 0 in opinia mea... dar dupa 2 ani am aflat ca era de la colon de la un medic italian care mi-a recomaandat un produs Olivo, niste pastilute cu extract de masline sau ceva de genul...si acum pot sa spun ca sunt mult mai bine...nu stiu daca te trateaza dar sigur te ajuta, cel putin in cazul meu, pastilele din cate am vazut se gasesc doar in italia si se pot comanda online de pe -------* sau daca aveti pe cineva acolo sa vi le trimita, ATENTIE NU FAC RECLAMA!! si cred ca ar trebui intrebat medicul inainte de a lua acest sau oricare alt produs chiar daca e natural sau nu...
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6foame excesiva
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 13greturi, balonari
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 5diaree frecventa
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 0flatulenta excesiva si balonare
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 3Dureri si panica
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 1Durere in partea stanga jos
- 2Dureri abdominale
- 1Senzatie de balonare continua
- 3Umflata, cauze negasite
- 0Urgent: Probleme Gastro - balonare zilnica sau aproape zilnica