gastrita si altele...
Buna!
sa incep cu inceputul! am fost diagnosticata in decembrie cu gastrita si infectie cu helicobacter. Tratament Nexium 40mg, ospen si claritromicina. Ca simptomatologie: un punct dureros in capul pieptului si in continuarea lui pe o distanta de max 2cm senzatia de umflatura, ma imbalonam dupa masa si o durere pe inspir sub coastele fotante, totul pe parte stanga(la capitolul coaste tin sa mentionez ca m-am lasat cu toata greutatea pe o bara metalica si in momentul acela in partea stanga m-a durut f tare!). Am urmat tratamentul dar nu am mai refacut analiza de helicobacter. De 2 zile am terminat Nexium-ul. Acum ca si simptome mai simt durerea de coaste (este localizata la aprox 15 cm de stern) si cred ca pe fond nervos astazi m-a intepat putin in capul pieptului (nu am mai avut intepaturi dupa prima pastila de Nexium)
Credeti ca simptomele pot fi pe fond nervos? pe anxietate?
Analizele facute: analize de snage (cand s-a uitat de ele medicul de familie mi-a zis k nu este ulcer - s-a uitat pe hemoleucograma la o valoare) si ecografie abdominala generala la care totul a iesit ok!
sa incep cu inceputul! am fost diagnosticata in decembrie cu gastrita si infectie cu helicobacter. Tratament Nexium 40mg, ospen si claritromicina. Ca simptomatologie: un punct dureros in capul pieptului si in continuarea lui pe o distanta de max 2cm senzatia de umflatura, ma imbalonam dupa masa si o durere pe inspir sub coastele fotante, totul pe parte stanga(la capitolul coaste tin sa mentionez ca m-am lasat cu toata greutatea pe o bara metalica si in momentul acela in partea stanga m-a durut f tare!). Am urmat tratamentul dar nu am mai refacut analiza de helicobacter. De 2 zile am terminat Nexium-ul. Acum ca si simptome mai simt durerea de coaste (este localizata la aprox 15 cm de stern) si cred ca pe fond nervos astazi m-a intepat putin in capul pieptului (nu am mai avut intepaturi dupa prima pastila de Nexium)
Credeti ca simptomele pot fi pe fond nervos? pe anxietate?
Analizele facute: analize de snage (cand s-a uitat de ele medicul de familie mi-a zis k nu este ulcer - s-a uitat pe hemoleucograma la o valoare) si ecografie abdominala generala la care totul a iesit ok!
6 comentarii
continuare: este posibil sa nu se fi tratat gastita? Punctul dureros de la inceputil bolii aparea in mom in care imi era foame si disparea imediat dupa masa.
Adevarul este ca pana sa ajung la medicul de familie am tot cercetat internetul si mi-a intrat o teama teribila de cancer gastric. Credeti ca e posibil asa ceva?
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare! Va multumesc!
PS: daca este totusi o stare de anxietate ce sa iau ca sa ma linistesc? am inceput sa nu mai dorm noaptea!
Adevarul este ca pana sa ajung la medicul de familie am tot cercetat internetul si mi-a intrat o teama teribila de cancer gastric. Credeti ca e posibil asa ceva?
Astept raspunsurile voastre cu nerabdare! Va multumesc!
PS: daca este totusi o stare de anxietate ce sa iau ca sa ma linistesc? am inceput sa nu mai dorm noaptea!
Buna seara!Cel mai bine este sa te consulte un medic gastroenterolog ca sa nu te mai gandesti la prostii; Mai degraba este vorba despre ulcer duodenal pentru ca acuzi " foame dureroasa ";si tratamentul trebuie monitorizat tot de catre un medic gastroenterolog; un gastroenterolog bun este domnul dr Zota Marian de la Centrul Medical Med -As; numai bine
... Pentru un diagnostic de certitudine privind afectiunea gastroenterologica, trebuie sa faci endoscopie digestiva superioara; numai bine
Cel mai corect este dg.pus de Endoscopia digestiva superioara si biopsie pentru Helicobacter Pilori.Nu mai aminati investigatia!
revin cu info! am repetat analiza pt helicobacter si a iesit negativa! ca simptomatologie: un disconfort pe linia coastelor la vreo 15 cm de stern, pe partea stanga, dar cred ca asta mi se trage de la faptul ca m-am lasat cu toata greutatea pe o bara metalica(totusi e prea jos ca sa fie stomacul)!
multumesc pt raspunsuri!
multumesc pt raspunsuri!
Pentru asemenea durere superficiala de perete toracic, puteti folosi, cu incredere, unguentul:SINDOLOR.Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Test helicobacter pylori.. usor pozitiv vs. seropozitiv
- 4Scadere in greutate, pofta exagerata de mancare, balonare
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 17helicobacter pylori
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 4Tratament Helicobacter Pylori
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 5Gastita, Heliobacter piroly
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 2Gastrita sau probleme cu fierea?
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
- 1h pylori, fumat si antibiotice
- 1Colon iritabil?
- 2balonare, ingrasare, pofta mare de mancare
- 0Interpretare analize Helicobacter Pylori
- 1Tratament Helicobacter
- 0Pangastrita congestiva