abdomen balonat cu gaze
buna ziua.
am momente cand abdomenul imi devine balonat si cu gaze.daca nu le dau drumul, ma doare abdomenul si incepe sa scoata un sunet jenant in interior, dar care se aude si inafara...destul de tare.
de multe ma duceam sa mananc chiar daca nu imi era foame..dar tot asa facea.
acasa nu mi sa intamplat asa ceva.deoarece beau foarte mult ceai (menta, tei, musetel sau toate astea la un loc.amestecate) nu prea beau apa.
va rog sa imi spuneti cum sa fac sa nu mai scoata sunete jenante si sa nu ma mai doara stomacul.
va multumesc!
am momente cand abdomenul imi devine balonat si cu gaze.daca nu le dau drumul, ma doare abdomenul si incepe sa scoata un sunet jenant in interior, dar care se aude si inafara...destul de tare.
de multe ma duceam sa mananc chiar daca nu imi era foame..dar tot asa facea.
acasa nu mi sa intamplat asa ceva.deoarece beau foarte mult ceai (menta, tei, musetel sau toate astea la un loc.amestecate) nu prea beau apa.
va rog sa imi spuneti cum sa fac sa nu mai scoata sunete jenante si sa nu ma mai doara stomacul.
va multumesc!
3 comentarii
ia un spiral si fa-ti o gaura, pe urma n-o sa mai ai probleme kindere:)))
buna asta =)))))):)))) imi trecuse prin minte si din astea dar nici chiar asa =)))
mc de sfat oricum...dar astept ceva serios ;)
mc de sfat oricum...dar astept ceva serios ;)
Schimba-ti alimentatia. Din cauza alimentatiei ai gaze si balonari.
ce sa mananci : supe, ciorbe, citrice, nuci ( nuci alune, migdale, fistic etc), fibropan sau paine nearga cu sau fara seminte ( cum o preferi), salata verde ori de rosii, castraveti, salata de varza cruda, friptura, iaurt, orez.
ce sa NU mananci: mere, pere, banane, lapte dulce, fasole, mazare, prajeli... Sa nu bei nicio bautura carbogazoasa, acoolica sau nu.
Vei vedea ca daca respecti aceste reguli nu vei mai avea balonari si gaze intestinale. Tine dieta asta macar o saptamana si vei vedea ameliorari.
Succes.
ce sa mananci : supe, ciorbe, citrice, nuci ( nuci alune, migdale, fistic etc), fibropan sau paine nearga cu sau fara seminte ( cum o preferi), salata verde ori de rosii, castraveti, salata de varza cruda, friptura, iaurt, orez.
ce sa NU mananci: mere, pere, banane, lapte dulce, fasole, mazare, prajeli... Sa nu bei nicio bautura carbogazoasa, acoolica sau nu.
Vei vedea ca daca respecti aceste reguli nu vei mai avea balonari si gaze intestinale. Tine dieta asta macar o saptamana si vei vedea ameliorari.
Succes.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Asteptare periculoasa?
- 5abdomen marit si dureros.
- 6Gaze intestinale, balonare, stomac greu imediat dupa ce mananc
- 2zgomote si balonari ale burtii
- 1Balonare in partea stanga.sus.si intepaturi rare in partea dreapta.
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 0Balonare, scaun apos, discomfort partea dreapta
- 2Ma balonez foarte tare de la mirosuri
- 0Burta sau Balonat?
- 7Balonare!!!!!
- 1Colon iritabil?
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 1Balonare, probleme gastrice
- 3Durere de Stomac la orice mancare
- 1Balonare ajutor
- 2Probleme digestive
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian