revine tusea?
D-le dr.FValeriu, am o fetita de 3ani pe care am tratat-o dupa indicatiile si sfaturile dvs.de pe forum de un sindr.IACRS, otita nefiind foarte grava, a mers doar antiinflamator si pic.auriculare, de nas si ochi.Tusea a disparut, dupa 2 luni de tusit si siropuri fara rezultate.Acum suntem in a6-ea zi de Protalgol, respira bine in timpul zilei, fara vorbit nazonat, DAR, seara dupa culcare, 2-3 ore sforaie si in aceasta seara, dupa culcare a tusit foarte sec o data, vreo 2 secunde, si tare mi-e teama de reaparitia tusei, pt.k am tras mult cu accesele nocturne si apneea.Spuneti-mi, va rog, ce ar trebui sa fac??de unde mai apare acum tusea??
Multumesc!
Multumesc!
7 comentarii
poate aparea daca copilul face reflux gastric in pozitie culcat
se exclude din alimentatie complet..tot ce este acru, fructele citrice, ciocolata...s.a care irita faringele si mucoasa gatsrica
continuati cu colargol..si pentru gat.. ii dati putina miere de albini in care se pun 5 pic de Vit a uleioasa.
se exclude din alimentatie complet..tot ce este acru, fructele citrice, ciocolata...s.a care irita faringele si mucoasa gatsrica
continuati cu colargol..si pentru gat.. ii dati putina miere de albini in care se pun 5 pic de Vit a uleioasa.
Am administrat o lingurita miere cuvit.A.Cat timp se adm.si de cate ori pe zi??La ce ajuta vit.A?Multumesc!
miere un varf de lingurita...si se poate de 4_5 ori pe zi
Si inca o problema, de azi-noapte i s-a infundat nara stanga, cea dr.e libera, si tot pe partea stg.a avut problema cu otita si ochisorul.De ce doar cea stg?Mi-e teama de revenirea pr.cu urechea.Multumesc pt.promtitudine.
e bie sa mergeti la ORL.. pana vineri.. nu intrati in zile libere fara sa stiti care e problema
Stiu ce spuneti, ziua nu e infundata la nasuc, acum, la culcare, a tusit ceva mai mult, de 3-4ori si tusea, spre sfarsitul accesului, parca are ceva flegma.a inceput sa vb.si nasonat...o fivorba de o raceala, ceva, avand in vedere k e si primul an la camin
...sa-i dau ceva de tuse??Ma scuzati de insistenta dar o saptamana am scapat de tuse si acum..iar...nu stiu ce sa mai fac...
...sa-i dau ceva de tuse??Ma scuzati de insistenta dar o saptamana am scapat de tuse si acum..iar...nu stiu ce sa mai fac...
Tuseste foarte mult iar, tuse seaca, iritativa, curge un pic si nasucul, dar tusea o chinuie rau.am luat sirop de patlagina, e bun??maine e a 10-a zi de Protalgol, dar acum din cauza revenirii racelii, nu pot sa-mi dau seama de rezultate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 6antibioticele si ficatul
- 10nevoia de a tusi
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 1tusa seaca si nas infundat
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 0febra, dureri de burtica si tuse
- 7Aerosoli copil 7 ani
- 6Tuse provocata de candida bucala
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 4Tusea umeda
- 1tuse si huruit in gat
- 5Tuse seacă de 3 săptămâni doar dimineața și seara
- 1Tuse seacă de o luna în urma tratamentului cu Broncho Vaxxom? Întrerupem sau continuam?
- 3Raguseala si tuse seaca persistente
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea tusea seaca
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: