Acțiuni repetative, ce sa fac?
Am o obsesie legată de ștergerea și dezinfectarea telefonului iar daca vad o singura pata inebunesc și îmi zic că totul va merge rău dacă nu dispare pata!
Așa că contrar voinței mele petrec mult timp ștergând și dezinfectând.
Îmi aranjez și rearanjez lucrurile din camera sau din jurul meu fara niciun sens, tot timpul ceva nu este perfect aranjat așa că rearanjez și nu mă pot opri în niciun fel!
Descarc foarte multe poze de pe net și devin exaltat 5 minute după care îmi imaginez că în telefonul meu se ascunde un virus care îmi face captura pozele și le va distribui ilegal apoi voi primii o amendă imposibil de plătit și părinții mei vor vinde obiectele din casa pentru a platii iar eu voi ajunge să mănânc din gunoaie!
Menționez că am instalat pe telefon peste 500 de programe antivirus dar am suspiciunea că virusul nu este detectat pentru că se ascunde foarte bine!
Ce ar trebui sa fac in situația asta?
Cât am avut internări am fost sedat din cauză că aveam agitație foarte mare la gândul că ceilalți pacienți îmi vor face rău!
Așa că contrar voinței mele petrec mult timp ștergând și dezinfectând.
Îmi aranjez și rearanjez lucrurile din camera sau din jurul meu fara niciun sens, tot timpul ceva nu este perfect aranjat așa că rearanjez și nu mă pot opri în niciun fel!
Descarc foarte multe poze de pe net și devin exaltat 5 minute după care îmi imaginez că în telefonul meu se ascunde un virus care îmi face captura pozele și le va distribui ilegal apoi voi primii o amendă imposibil de plătit și părinții mei vor vinde obiectele din casa pentru a platii iar eu voi ajunge să mănânc din gunoaie!
Menționez că am instalat pe telefon peste 500 de programe antivirus dar am suspiciunea că virusul nu este detectat pentru că se ascunde foarte bine!
Ce ar trebui sa fac in situația asta?
Cât am avut internări am fost sedat din cauză că aveam agitație foarte mare la gândul că ceilalți pacienți îmi vor face rău!
3 comentarii
Olanzapina 10 mg și romparkin.
Am luat in trecut cipralex și sertralina fara rezultate!
Acuma nu mai iau niciunul!
Am luat in trecut cipralex și sertralina fara rezultate!
Acuma nu mai iau niciunul!
Fara tratament nu va fi ok incercati fevarin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tulburarea obsesiva
- 15tulburare obsesiva
- 99Tulburare Obsesiv-Compulsiva. Partea a VIII-a
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 4prazolex+alcool=?
- 3Cum sa scap de tulburarea obsesiv compulsiva?
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 13Simt ca nu mai pot..TOC
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 7Tulburarea obsesiv-compulsivă
- 5Cum scap de obsesii si compulsii?
- 2Sindromul Turette.
- 9Tulburarea de personalitate obsesiv-compulsivă.
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 1Tulburarea obsesiv-compulsivă duce la dezorganizarea personalitatii la fel cum este schizofrenia?
- 8Tulburare obsesiv convulsiva ?
- 1TOC simptome!!!
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: