tulburare psihotica acuta cu elem SCH
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu" tulburare psihotica acuta cu elem SCH" si as vrea sa stiu mai multe despre boala asta.
Eu ma simt foarte bine si merg la serviciu, pe care nu l-am intrerupt nici cand eram bolnava.
Numai ca nu stiu la ce sa ma astept pe viitor.
Poate cineva sa ma lumineze?
Va multumesc.
Am fost diagnosticata cu" tulburare psihotica acuta cu elem SCH" si as vrea sa stiu mai multe despre boala asta.
Eu ma simt foarte bine si merg la serviciu, pe care nu l-am intrerupt nici cand eram bolnava.
Numai ca nu stiu la ce sa ma astept pe viitor.
Poate cineva sa ma lumineze?
Va multumesc.
1 comentarii
Draga Mihutu, nu ti-am rasouns pana acum crezand ca iti va raspunde un medic.
Nu te speria de diagnosticul care ti-a fost pus, omul este un unicat, diagnosticele sunt puse mai mult orientativ, ca omul sa se ingrijeasca.
Nu inseamna ca daca ti s-a pus un anume diagnostic, de acum te poti astepta la lucruri rele.
Cine stie, ceva din comportamentul tau l-o fi determinat pe doctor sa iti puna acest diagnostic.
Uite, eu de sase ani am pus diagnosticul schizofrenie si asta nu ma sperie deloc, pentru ca eu sunt eu si alte cazuri mai grave sunt diferite de mine.
Ti-am mai spus, diagnosticul este pus in linii mari, orientativ.
Tu trebuie sa te ingrijesti ducand o viata linistita si fara stres sau oboseala.
Mai mergi la un medic bun si mai cere parerea si altcuiva de specialitate ca sa te linistesti.
Numai bine si fii senina sau senin, nu stiu ce sex ai.
Nu te speria de diagnosticul care ti-a fost pus, omul este un unicat, diagnosticele sunt puse mai mult orientativ, ca omul sa se ingrijeasca.
Nu inseamna ca daca ti s-a pus un anume diagnostic, de acum te poti astepta la lucruri rele.
Cine stie, ceva din comportamentul tau l-o fi determinat pe doctor sa iti puna acest diagnostic.
Uite, eu de sase ani am pus diagnosticul schizofrenie si asta nu ma sperie deloc, pentru ca eu sunt eu si alte cazuri mai grave sunt diferite de mine.
Ti-am mai spus, diagnosticul este pus in linii mari, orientativ.
Tu trebuie sa te ingrijesti ducand o viata linistita si fara stres sau oboseala.
Mai mergi la un medic bun si mai cere parerea si altcuiva de specialitate ca sa te linistesti.
Numai bine si fii senina sau senin, nu stiu ce sex ai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 12Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)