Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos? Intrebarea mea suna poate puțin ciudat dar vine din experinta proprie, ma refer doar la mine. Sunt un tanar cu schizofrenie paranoida si mi-e frica de bolnavi psihic care fumeaza, beau si probabil se mai si drogheaza in văzul lumii. Nu e doar atât, acesti bolnavi înjură urât oamenii pe strada, îi amenință cu moartea (nu vreau sa scriu cum) si se mai iau de unii oameni pe strada la intamplare. Eu stau într-o zona a orașului destul de civilizată insa de vreo 2-3 ani aceste persoane sunt din ce in ce mai agresive verbal. Ce pot face in acest sens?
2 comentarii
Salut, La multi ani!
Nu trebuie sa faci nimic anonim i7, doar sa-i eviti, sa treci pe trotuarul celalalt. Inteleg ca la tine e si anxietate psihotica de aia tu proiectezi anxietatea amplificata fata de acesti oameni cu probleme din jur. E normal, nu trebuie sa-ti faci probleme.
Pe fondul anxietatii tale de la schizofrenie se aseaza si anxietatea fata de drogati. Parerea mea e ca nu poti face mai mult, decat evita-i. Drogati sunt in toate tarile, asa e lumea in care traim.
Nu trebuie sa faci nimic anonim i7, doar sa-i eviti, sa treci pe trotuarul celalalt. Inteleg ca la tine e si anxietate psihotica de aia tu proiectezi anxietatea amplificata fata de acesti oameni cu probleme din jur. E normal, nu trebuie sa-ti faci probleme.
Pe fondul anxietatii tale de la schizofrenie se aseaza si anxietatea fata de drogati. Parerea mea e ca nu poti face mai mult, decat evita-i. Drogati sunt in toate tarile, asa e lumea in care traim.
Te Salut Si eu! La Mulți Ani!!!
Mulțumesc frumos pentru ca m-ai calmat cu mesajul tău. Eu îi evit tot timpul cand trec pe langa acele persoane ca ei vorbesc singuri si inspira teamă trecatorilor. Am anxietate accentuată, cred. O zi buna!
Mulțumesc frumos pentru ca m-ai calmat cu mesajul tău. Eu îi evit tot timpul cand trec pe langa acele persoane ca ei vorbesc singuri si inspira teamă trecatorilor. Am anxietate accentuată, cred. O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Schizofrenie paranoida - spuneti-mi va rog, ce sa fac?
- 9Auto-agresivitatea. Material informativ
- 2schizofrenie paranoida grad II-Orfiril
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 8Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?
- 1Pensie grad 3 schizofrenie
- 9Persoanele care sufera de schizofrenie au sansa la educatie/loc de munca?
- 75Schizofrenie paranoida cod diagnostic 312
- 2Ce sa mai iau? Schizo paranoida
- 3Există vreun schizofrenic paranoid care a reușit în viața?
- 5Schizofrenie paranoida cronica sau depresie majora
- 1Bună ziua!!am schizofrenie paranoida și 35 de ani
- 42Nu-mi găsesc un grup de prieteni și ma simt foarte singura
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 10Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida agresivitatea