Anxietate severa | Forumul Medical ROmedic

Anxietate severa

07-01-2025
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Ce sau cine poate trata sau ameliora anxietatea severa?Că degeaba iau eu Seroxat, Rispolept că doar cu Anxiar mai trece și deja am devenit dependent sigur..
Când se activează panica, pesimismul sau ganditul. negativ nu trece decât cu Anxiar.Faza e că mă panichez ușor și mai ales pe probleme de sănătate că am și un diabet de dus.Si incep a respira greoi de la aceasta anxietate.Imi revin doar cu Anxiar.
Chiar nu exista vreun tratament, supliment sau ceva pentru anxietate severa in afara de internat că de acolo ies mult mai rău fiindcă panica in spital e maxima cu creșteri de puls și tensiune, frica de halat alb de tot ce înseamnă spital, străin etc
Chiar nu exista antidot care sa te relaxeze asa cum te relaxează și Anxiarul?
E greu și m-am cam saturat.
2 comentarii
1
07-01-2025, ora 22:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ai incercat vreodata Gemoderivat de tei argintiu?
Citeste despre el pe net.
Nu o sa te vindece de anxietatea nevindecata cu ad sau Anxiar ca prin farmec dar e posibil sa ti-o amelioreze.
Se poate lua impreuna cu medicamentele.
E pana in 30 de lei, la plafar.
1
15-01-2025, ora 13:43
strambu
Nu este medic/terapeut
strambu
Vernus, tu de curiozitate, cam cat ai rezistat maxim avand anxietate psihotica, pana ai luat anxiarul salvator ca sa te calmeze? Ai rezistat 10 ore, ai experimentat asa ceva? Stii de ce te intreb? Ca am impresia ca tu la primul hop, pac, bagi anxiaru. Ceea ce e total gresit! Incearca sa lungesti cat mai mult pana iei anxiarul salvator. El are din cate stiu half life la peste 30 de ore. E enorm sa iei 3 sau poate in cazul tau 4 pe zi. Aici nu e "fara numar" ca la manele. Poti da in belele mari, sa nu mai iesi. Cred ca stii cazul lui Murariu care facuse toleranta la benzo si s-a sinucis. Acum vreo 2-3 ani a intrat fratele lui si a scris aici.

Ia Neurooptimizer cand esti anxios. Dar si asta nu mai mult de 2 pe zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •