Anxietate severa
Ce sau cine poate trata sau ameliora anxietatea severa?Că degeaba iau eu Seroxat, Rispolept că doar cu Anxiar mai trece și deja am devenit dependent sigur..
Când se activează panica, pesimismul sau ganditul. negativ nu trece decât cu Anxiar.Faza e că mă panichez ușor și mai ales pe probleme de sănătate că am și un diabet de dus.Si incep a respira greoi de la aceasta anxietate.Imi revin doar cu Anxiar.
Chiar nu exista vreun tratament, supliment sau ceva pentru anxietate severa in afara de internat că de acolo ies mult mai rău fiindcă panica in spital e maxima cu creșteri de puls și tensiune, frica de halat alb de tot ce înseamnă spital, străin etc
Chiar nu exista antidot care sa te relaxeze asa cum te relaxează și Anxiarul?
E greu și m-am cam saturat.
Când se activează panica, pesimismul sau ganditul. negativ nu trece decât cu Anxiar.Faza e că mă panichez ușor și mai ales pe probleme de sănătate că am și un diabet de dus.Si incep a respira greoi de la aceasta anxietate.Imi revin doar cu Anxiar.
Chiar nu exista vreun tratament, supliment sau ceva pentru anxietate severa in afara de internat că de acolo ies mult mai rău fiindcă panica in spital e maxima cu creșteri de puls și tensiune, frica de halat alb de tot ce înseamnă spital, străin etc
Chiar nu exista antidot care sa te relaxeze asa cum te relaxează și Anxiarul?
E greu și m-am cam saturat.
2 comentarii
Ai incercat vreodata Gemoderivat de tei argintiu?
Citeste despre el pe net.
Nu o sa te vindece de anxietatea nevindecata cu ad sau Anxiar ca prin farmec dar e posibil sa ti-o amelioreze.
Se poate lua impreuna cu medicamentele.
E pana in 30 de lei, la plafar.
Citeste despre el pe net.
Nu o sa te vindece de anxietatea nevindecata cu ad sau Anxiar ca prin farmec dar e posibil sa ti-o amelioreze.
Se poate lua impreuna cu medicamentele.
E pana in 30 de lei, la plafar.
Vernus, tu de curiozitate, cam cat ai rezistat maxim avand anxietate psihotica, pana ai luat anxiarul salvator ca sa te calmeze? Ai rezistat 10 ore, ai experimentat asa ceva? Stii de ce te intreb? Ca am impresia ca tu la primul hop, pac, bagi anxiaru. Ceea ce e total gresit! Incearca sa lungesti cat mai mult pana iei anxiarul salvator. El are din cate stiu half life la peste 30 de ore. E enorm sa iei 3 sau poate in cazul tau 4 pe zi. Aici nu e "fara numar" ca la manele. Poti da in belele mari, sa nu mai iesi. Cred ca stii cazul lui Murariu care facuse toleranta la benzo si s-a sinucis. Acum vreo 2-3 ani a intrat fratele lui si a scris aici.
Ia Neurooptimizer cand esti anxios. Dar si asta nu mai mult de 2 pe zi.
Ia Neurooptimizer cand esti anxios. Dar si asta nu mai mult de 2 pe zi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 6FSH 26 si ma confrunt cu stari anxioase. Ce pot face?
- 5de cateva luni sufar de anxietate si de o luna am contractura a muschiului trapez
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 6sufar de vreo sase luni de anxietate
- 3sufar de anxietate sau nu?
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 1019 ani si atac de panica
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 4stare de anxietate
- 2Utilizare Propranolol pt Anxietate, individ clinic sanatos, fara probleme cardiace
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 2anxietate / atac de panica
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 10Anxietate sau mai grav?
- 10Anxietate în urma unui episod psihotic
- 13Anxietate fara raspuns la tratament
- 425 de ani, tahicardie
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: