Leponexul creeaza toleranta?

29-11-2024
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Am o intrebare pt un medic. Medicamentatiile antipsihotice pot creea toleranta. Adica daca le iei de ani de zile sa nu isi mai faca efectul si sa trebuiasca o doza mai mare?
Multumesc
5 comentarii
0
30-11-2024, ora 00:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Daca nu isi mai fac efectul trebuie schimbate.
0
01-12-2024, ora 08:31
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Eu bănuiesc ca da.Adica cel puțin in ceea ce ma privește.
Am luat rispen 3 mg 4 ani, și de doi ani iau 4 mg.In total iau de 6 ani.
S a mai diminuat efectul.
0
01-12-2024, ora 13:03
strambu
Nu este medic/terapeut
strambu
Depinde, asta cu toleranta la leponex. nu cumva ai facut toleranta la vreo benzodiazepina? iei benzo? din cate stiu eu leponex e compatibil numai cu clonazepamul.

Parerea mea e ca leponexul nu da toleranta. am luat si eu cativa ani.
0
01-12-2024, ora 20:12
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna nu iau doar Leponex si Midora. 150 mg de Leponez si o jumatate de Midora de 200 mg, deci midora la amiaza cam 100 mg, Ma simt excelent doar ca nu ma prea dorm adanc. Am cerut Titico ii mai bine cu el. Am viteza in gandire atentie ar fii bine daca mas putea simti asa to restul vietii.
0
01-12-2024, ora 20:39
strambu
Nu este medic/terapeut
strambu
E doza ideala de 150 leponex. Amisulprida e si ea ok. Daca nu ai facut pana acum probleme cu leucocitele si neutrofilele nu cr3d ca mai poti face. Numai asta te supara la schema, ca nu poti dormi profund? Dupa parerea mea e buna schema cu leponex si amisulprida nu e nevoie sa introduci tritico, tritico e antidepresiv, nu?

Dupa parerea mea nu schimba cu altceva, cu alte antipsihotice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul