Schimbare tratament zoloft cu cipralex

02-12-2024
Marius000
Nu este medic/terapeut
Marius000
A mai schimbat cineva zoloftul cu cipralex ?la voi cum sau scăzut dozele..am luat Zoloft perioada foarte lunga..nu vrea să mă mai ajute..de ce..el știe..cu toate că și zoloftul in prospect are cam aceleași reacții adverse cu cipralexul...am oroare și gânduri că poate cine știe..la asta chiar le fac pe alea rele etc...îmi vine rău numai când mă gândesc la palpitații și arimii..că fac că mor...că mi se oprește inima..am mai avut și extrasistole cam de când mă știu..(am cardiofobie.ce mă gândesc că o să simt la inima fix aia incepe instant..e oribil..cu toate că atunci când mă simțeam bine nu mă deranja că zoloftul avea că relație adeversa mai rara cei drept infarctul miocardic..tumori și etc)
Aștept părerea voastră..mai ales celor care au urmat un astfel de tratament
Va mulțumesc și sănătate tuturor
3 comentarii
0
02-12-2024, ora 18:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cereti de la medic Anxiar sau Alprazolam in prima luna, sa va acomodati mai usor cu tratamentul.
Daca e ceva de nesuportat, schimbati. Sunt destule optiuni.
Nu e obligatoriu sa aveti efecte secundare in prima luna de tratament.
Incepeti cu jumatate de pastila primele 7 zile.
Sanatate multa!
0
03-12-2024, ora 13:45
Marius000
Nu este medic/terapeut
Marius000
Știu cum este treaba cu reacțiile adverse la început..doar că pe mine mă îngrozește ideea de AD nou...zici că nu am luat așa ceva niciodată...nu pot concepe că renunț la Zoloft care mi-a fost prieteni 20 de ani..cu altceva...
0
03-12-2024, ora 16:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Acuma evitati sa faceti din tantar armasar...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul