Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a II-a
Buna Cata77.Am vazut ca nu ai mai scris demult pe aici.As dori sa stiu si eu cum te mai simti si numele doctorului tau de la Obregia, binenteles dc.te-a ajutat si ai fost multumita de el.Si dc.nu te superi as vrea si eu ID-ul tau sa vb.pe mess.
Nikki, ba intru zilnic. Acum suntem la partea a 11 a caut-o pe forum. Te asteptam.
Buna tuturor!
Stiu ca este foarte dificil sa ajungi sa-ti controlezi gandurile dupa ce ele au fost lasate singure sa se desfasoare in voia lor, dar aceasta, cred ca e solutia sanatoasa in cadrul careia nu se folosesc medicamente, la problemele de acest fel, sa facem tot ce se poate ca sa nu lasam gandurile sa "hoinareasca" singure, ci sa ne propunem sa le controlam noi pe ele...nu ele sa ne controleze pe noi, stiu ca este dificil...dar va rog sa incercati si veti vedea rezultatele uimitoare.
Stiu ca este foarte dificil sa ajungi sa-ti controlezi gandurile dupa ce ele au fost lasate singure sa se desfasoare in voia lor, dar aceasta, cred ca e solutia sanatoasa in cadrul careia nu se folosesc medicamente, la problemele de acest fel, sa facem tot ce se poate ca sa nu lasam gandurile sa "hoinareasca" singure, ci sa ne propunem sa le controlam noi pe ele...nu ele sa ne controleze pe noi, stiu ca este dificil...dar va rog sa incercati si veti vedea rezultatele uimitoare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 711tulburarea obsesiv-compulsiva
- 16ganduri obsesive
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 12Tulburarea dismorfica corporala si sindromul compulsiv obsesiv
- 5un pic nedumerit
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 1Ati luat vreun naturist bun care v-a ajutat in anxietate/depresie/TOC?
- 2TOC!Intrebari
- 8Va rog, ajutati-ma!Am mare nevoie de ajutor!Sunt disperat.
- 1chinuiala cu TOC
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 3Obsesii
- 5Tulburarea obsesiv compulsiva se vindeca?Of.
- 2Aritmomanie?
- 7Tulburare obsesiv compulsiva, OCD, PURE O?
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 2Toc
- 6TOC ! Am nevoie de un sfat
- 12Probleme cu erecția de la Cipralex
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: