De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?

22-11-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Niciodata nu m-a ajutat medicatia la tulburare obsesiv compulsiva.Simt ca iau tratamentul degeaba.Am avut acum 1 an jumate un episod psihotic in urma caruia am fost diagnosticat cu schizofrenie, episodul a trecut si nu mai am niciun simptom de schizo, probabil de la tratament, dar la TOC e teroare, adica ma terorizeaza intr-una gandurile urate, compulsiile si obsesiile..ce pot sa fac sa scap de ele?Fac tratament cu Rispolept Consta, escitalopram si venlafaxina si am incercat in decursul anilor de cand sufar de TOC multe tratamente dar degeaba.
Chiar nu exista medicamente care sa ajute in TOC?Tratamentul de ce nu ajuta la obsesii, la gandurile chinuitoare si la compulsii?Tin sa cred ca medicatia psihotropa e o prostie...
5 comentarii
0
22-11-2017, ora 22:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu mai faci episoade psihotice datorita medicatiei psihotropice.

Ai luat vreodata Fevarin pentru TOC?

Citeste cartea Lasa grijile si incepe sa traiesti de Dale Carnegie.
2
23-11-2017, ora 12:02
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
În primul rând discută cu psihiatrul, vezi ce-ți recomandă.
Ai încercat și cu psihoterapie cognitiv-comportamentală? De obicei rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia.
Poate te ajută să citești și cartea recomandată de Clara(se găsește și în format electronic) și alte cărți precum Schimbând gândirea îți schimbi viața a lui Brian Tracy.
0
23-11-2017, ora 13:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Citeste carti care sa te motiveze, Vernus. Sa vezi ca te vor ajuta. Parca imi aduc aminte ca ai citit tu niste carti.
0
25-11-2017, ora 18:28
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Eh, credeti ca niste carti ma pot ajuta sa scap de TOC?Eu nu cred..TOC e foarte chinuitor si ma supara rau ca nu ma ajuta medicatia.Oare de ce?Fevarin am luat si nu mi-a mers cu el.Prozac oare ii bun?Dar mi-e si rusine sa ii sugerez eu psihiatrului ce sa iau
0
26-11-2017, ora 21:23
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Cum pot sa scap de obsesiile violente de tip harm care ma chinuiesc de 7-8 ani cand nici medicatia nu ma ajuta si nu m-a ajutat niciodata in TOC?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: