tulburare depresiva
buna seara.In urma cu cativa ani am avut un episod de anxietate depresie care s-a manifestat cu atacuri de panica frica puternica tahicardie sinusala, am primit tratament cu antipsihotic(zeldox parca ), mi-au trecut atacurile de panica frica insa tahicardia sinusala nu mi-a trecut nici in ziua de azi.In prezent iau tratamentul acesta escitalopram 10 mg midora 100 mg.De ce cand stau jos inima bate 60-80 si cand ma ridic in picioare inima bate cu peste 100 de batai.Ce analize sa fac, de ce bate inima asa in functie de miscarile corpului pentru ca am intrebat n doctori, de unde vine acest dezechilibru. UN SFAT VA ROG.
2 comentarii
Daca ati fost la cardiolog, ati facut testele recomandate de el si totul e de la anxietate, poate ar fi necesar sa rugati medicul psihiatru sa va schimbe medicatia.
Buna ziua,
inima bate si asta e bine - semn ca sunteti viu! :) E un nr de batai normal, iar teama dvs vine din cauza tulburarii anxioase, pe care va recomand sa o tratati in continuare la psihiatru, dar si la psihoterapeut. Combinatia aceasta e ideala mai ales in astfel de tulburari. Psihoterapeutul va va sprijini sa intelegeti mai bine cauza trairilor dvs si sa o tratati, pt a nu se accentua. De obicei, persoanele cu tulburari anxioase, cauta in toate specialitatile medicale un raspuns, dar el se gaseste mai degraba in zona psihoterapiei si/sau a psihiatriei. E foarte bine ca ati ridicat intrebari referitoare la o posibila afectare a inimii, insa dupa ce veti face o analiza sau consultatie la medicul de familie, sau cardiolog, va veti lamuri ca problema nu e una organica, ci psihica.
inima bate si asta e bine - semn ca sunteti viu! :) E un nr de batai normal, iar teama dvs vine din cauza tulburarii anxioase, pe care va recomand sa o tratati in continuare la psihiatru, dar si la psihoterapeut. Combinatia aceasta e ideala mai ales in astfel de tulburari. Psihoterapeutul va va sprijini sa intelegeti mai bine cauza trairilor dvs si sa o tratati, pt a nu se accentua. De obicei, persoanele cu tulburari anxioase, cauta in toate specialitatile medicale un raspuns, dar el se gaseste mai degraba in zona psihoterapiei si/sau a psihiatriei. E foarte bine ca ati ridicat intrebari referitoare la o posibila afectare a inimii, insa dupa ce veti face o analiza sau consultatie la medicul de familie, sau cardiolog, va veti lamuri ca problema nu e una organica, ci psihica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13De vreo luna am niste junghiuri ca niste apasari in zona inimii
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 6care este legatura intre simptomele fizice si o posibila problema hormonala?
- 4suspect depresie
- 8Foarte important despre anxietate si atacuri de panica ! poti trece peste...
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 8M am vindecat de anxietate
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 1terminat fizic :(
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 7Atacuri de panica
- 2Care-i legatura intre hipotiroidism si tulburarea emotionala?
- 6Anxietate existențială
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 3Cum sa trec peste anxietate
- 4Anxietate - sedintele de terapie ajuta?
- 9Anxietatea si tratamentul de lunga durata
- 11Cineva care reușește să țină frâu anxietății?!?
- 5Anxietate si tulburare de panica
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: