tulburare depresiva

buna seara.In urma cu cativa ani am avut un episod de anxietate depresie care s-a manifestat cu atacuri de panica frica puternica tahicardie sinusala, am primit tratament cu antipsihotic(zeldox parca ), mi-au trecut atacurile de panica frica insa tahicardia sinusala nu mi-a trecut nici in ziua de azi.In prezent iau tratamentul acesta escitalopram 10 mg midora 100 mg.De ce cand stau jos inima bate 60-80 si cand ma ridic in picioare inima bate cu peste 100 de batai.Ce analize sa fac, de ce bate inima asa in functie de miscarile corpului pentru ca am intrebat n doctori, de unde vine acest dezechilibru. UN SFAT VA ROG.
2 comentarii

Daca ati fost la cardiolog, ati facut testele recomandate de el si totul e de la anxietate, poate ar fi necesar sa rugati medicul psihiatru sa va schimbe medicatia.

Buna ziua,
inima bate si asta e bine - semn ca sunteti viu! :) E un nr de batai normal, iar teama dvs vine din cauza tulburarii anxioase, pe care va recomand sa o tratati in continuare la psihiatru, dar si la psihoterapeut. Combinatia aceasta e ideala mai ales in astfel de tulburari. Psihoterapeutul va va sprijini sa intelegeti mai bine cauza trairilor dvs si sa o tratati, pt a nu se accentua. De obicei, persoanele cu tulburari anxioase, cauta in toate specialitatile medicale un raspuns, dar el se gaseste mai degraba in zona psihoterapiei si/sau a psihiatriei. E foarte bine ca ati ridicat intrebari referitoare la o posibila afectare a inimii, insa dupa ce veti face o analiza sau consultatie la medicul de familie, sau cardiolog, va veti lamuri ca problema nu e una organica, ci psihica.
inima bate si asta e bine - semn ca sunteti viu! :) E un nr de batai normal, iar teama dvs vine din cauza tulburarii anxioase, pe care va recomand sa o tratati in continuare la psihiatru, dar si la psihoterapeut. Combinatia aceasta e ideala mai ales in astfel de tulburari. Psihoterapeutul va va sprijini sa intelegeti mai bine cauza trairilor dvs si sa o tratati, pt a nu se accentua. De obicei, persoanele cu tulburari anxioase, cauta in toate specialitatile medicale un raspuns, dar el se gaseste mai degraba in zona psihoterapiei si/sau a psihiatriei. E foarte bine ca ati ridicat intrebari referitoare la o posibila afectare a inimii, insa dupa ce veti face o analiza sau consultatie la medicul de familie, sau cardiolog, va veti lamuri ca problema nu e una organica, ci psihica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 11am pierdut contactul cu realitatea
- 9Depresie sau altceva?
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 22Anxietate, obsessie
- 3stari de anxietate si cred si fobie sociala care ma chinuie de ceva vreme
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 6Cum sa mai abordezi vorbesti cu femeile din ziua de azi!
- 8Atac de panica si foarte anxietate.. ajut
- 0Lupta cu anxietatea si atacurile de panica
- 5anxietate sau?
- 2Anxietate sau? AJUTOR!
- 1Presiune in cap.lipsa de concentrare.
- 34Anxietate de boala
- 11Nu mai suport
- 1anxietate puternica
- 5Exista vreun remediu?
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 5Anxietate si stari de irealitate
- 3Batai puls simtite in corp, puls marit, tremur
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: