Anxietate sau? AJUTOR! | Forumul Medical ROmedic

Anxietate sau? AJUTOR!

04-09-2015
Biancacristina01
Nu este medic/terapeut
Biancacristina01
Am 14 ani si acum o luna am folosit substante halucinogene (cea mai mare greseala) de atunci am ramas cu o senzatie de ameteala cu senzatie de lesin uneori mai am si ameteli de la care imi vin greata simt furnicaturi prin tot corpul si in cap am facut cateva atacuri de panica si sunt distrusa nu mai stiu ce sa fac m-am panicat foarte rau primul atac de panica l-am avut atunci eram la mare distanta de casa cu o prietena. am ajuns acasa si m am culcat sperand ca imi va trece dar nu a fost asa m am trezit dimineata cu o mare durere de cap apoi m au luat iar senzatiile de ameteala. bun am anuntat-o pe mama pentru ca nu stiam ce sa mai fac am ramas cu o panica permanenta..am fost la spital mi a facut un ekg si niste analize la sange si a iesit totul ok.. de 5 zile stau la pat pentru ca ametelile sunt foarte mari mentionez ca sunt foarte stresata intr-o saptamana incep scoala si nu ma pot prezenta asa.. ma arde foarte rau in piept sunt foarte obosita mi se pare ca lucrurile se misca vad stelute simt ca ma sufoc uneori chiar cred ca am o boala grava.. pe 09.09.2015 voi merge la psihiatru dar sa fie vorba doar de o anxietate? SI depresie plang in fiecare zi.
2 comentarii
0
04-09-2015, ora 22:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Anxietate si depresie cauzate de substante halucinogene. Faceti test depresie si test anxietate pe net si cititi articole despre aceste afectiuni. Urmati tratamentul psihiatrului cat timp zice el si o sa va treaca.
0
05-09-2015, ora 00:28
Biancacristina01
Nu este medic/terapeut
Biancacristina01
Va multumesc mult !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •