Anxietate sau? AJUTOR!
Am 14 ani si acum o luna am folosit substante halucinogene (cea mai mare greseala) de atunci am ramas cu o senzatie de ameteala cu senzatie de lesin uneori mai am si ameteli de la care imi vin greata simt furnicaturi prin tot corpul si in cap am facut cateva atacuri de panica si sunt distrusa nu mai stiu ce sa fac m-am panicat foarte rau primul atac de panica l-am avut atunci eram la mare distanta de casa cu o prietena. am ajuns acasa si m am culcat sperand ca imi va trece dar nu a fost asa m am trezit dimineata cu o mare durere de cap apoi m au luat iar senzatiile de ameteala. bun am anuntat-o pe mama pentru ca nu stiam ce sa mai fac am ramas cu o panica permanenta..am fost la spital mi a facut un ekg si niste analize la sange si a iesit totul ok.. de 5 zile stau la pat pentru ca ametelile sunt foarte mari mentionez ca sunt foarte stresata intr-o saptamana incep scoala si nu ma pot prezenta asa.. ma arde foarte rau in piept sunt foarte obosita mi se pare ca lucrurile se misca vad stelute simt ca ma sufoc uneori chiar cred ca am o boala grava.. pe 09.09.2015 voi merge la psihiatru dar sa fie vorba doar de o anxietate? SI depresie plang in fiecare zi.
2 comentarii
Anxietate si depresie cauzate de substante halucinogene. Faceti test depresie si test anxietate pe net si cititi articole despre aceste afectiuni. Urmati tratamentul psihiatrului cat timp zice el si o sa va treaca.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8anxietate si depresie
- 14de ce eu? Si cum sa scap?
- 20anxietatea se trateaza cu remedii homeopate
- 14Anxietate sexuala
- 6In fiecare zi vreau nu doar sa 'respir' vreau sa ma bucur de viata din nou
- 4Mai poate fi anxietate?
- 5anxietate si dureri de cap
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 5Tulburari de anxietate si atacuri de panica
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 13Anxietate sau altceva?
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 2Interpretare analize electroliti
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 2Durere, pulsatie in crestetul capului
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 6Anxietate existențială
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 5Anxietate dupa covid
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: