Lupta cu anxietatea si atacurile de panica | Forumul Medical ROmedic

Lupta cu anxietatea si atacurile de panica

21-12-2014
speedking
Nu este medic/terapeut
speedking
Am vrut neaparat sa ma adresez si pe acest forum pentru ca eu nu gasesc raspunsuri la problemele mele.Sunt adolescent, am 17 ani si de 2 ani ma lupt cu anxietatea si anumite fobii care pur si simplu mi-au dat viata peste cap.Probemele de ordine familiar au fost in principal cauzele care m-au 'transformat' in cu totul alta persoana.Mentionez ca am fost si la psiholog timp de cateva luni, acesta ajutandu-ma sa trec peste intr-o anumita masura si nu in totalitate.Inca am o fobie ca as avea ceva la inima, si mie teama sa nu se intample ceva cu mine.Nu beau, nu fumez, duc un stil de viata sanatos si fac si miscare.De cel putin 3 luni de zile, am un anume 'huruit' incepand din zona inimii si pana la abdomen.Acest lucru ma ingrijoreaza, iar maine o sa consult un medic sa vad despre ce e vorba.Oare am o problema cu inima ? Cum sa trec peste aceasta frica si sa revin la viata frumoasa pe care o aveam inainte ? Astept raspunsuri de la voi.Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul