tulburare de memorie
de la o depresie poti sa dai alzheimer sau dementa pentru ca eu am facut o depresie si urmez tratament insa ma lasat memoria adica nu mai retin nimic din cea ce citesc si asa ceva se intampla in alzheimer sau dementa si mie foarte frica sa nu fac aceste boli Multumesc
2 comentarii
Buna, in depresie se intampla adesea sa ai lapsusuri sau o lentoare in gandire, dar acestea fac parte din simptomele caracteristice acestei tulburari, odata ce iti vei reveni din depresie, si functiile cognitive vor reveni la normal. Depresie nu reprezinta o cauza nici pentru alzheimer si nici pentru dementa. Recomandarea este sa urmezi tratamentul si sa stimulezi cat mai mult memoria si capacitatile cognitive, sa faci exercitii de memorare si sa rezolvi probleme chiar daca ti se pare ca le faci cu dificultate acum. Implicarea in activitati care iti faceau de obicei placere este de asemenea recomandata.
Buna ziua,
alzheimer este o boala a persoanelor in varsta, ar fi util de precizat varsta... si dementa la fel, oricum depresia provoaca o lipsa de concentrare si o usoara tulburare de memorie.
Asadar va recomand sa va tratati depresia si apoi sa trageti concluzii.
Multa sanatate!
alzheimer este o boala a persoanelor in varsta, ar fi util de precizat varsta... si dementa la fel, oricum depresia provoaca o lipsa de concentrare si o usoara tulburare de memorie.
Asadar va recomand sa va tratati depresia si apoi sa trageti concluzii.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 34Depresia si iubirea
- 9Depresie sau altceva?
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 4probleme cu memoria
- 55Cazul Madalina Manole; depresie/fatalitate?
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 11Mi-am pierdut speranta...
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 6Regret ce am facut.
- 1depresia
- 11Incotro se indreapta viata mea? - Depresie
- 2Stare depresiva?
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 5Cine ma poate sfatui... prietena mea sufera de tulburare schizoafectiva
- 2Depresie sau altceva
- 9Raspuns la tratament
- 34Depresia si Masturbarea
- 4Depresie.
- 5Depresie si ameteala continua