depresie majora!!! va rog ajutati-ma!!!

21-02-2009
donea
Nu este medic/terapeut
donea
am fost la psihiatru si mi-a pus diagnosticul de depresie majora, mi-a dat tratament cu xanax si efectin ! dupa doua luni nu simt nici o ameliorare si ma simt foarte obosit chiar daca dorm si cate 12 ore ma trezesc f obosit cu capul foarte greu si nu am chef de nimic!!!va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca sunt bune pastilele astea de ceva!!!doctorul mi-a spus ca tratamentul dureaza 6 luni !!!! 6 luni sa iau xanax mi se pare o prostie!!!
32 comentarii 12 Înainte ›
0
21-02-2009, ora 13:02
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
mai ai si alte simptome?
0
21-02-2009, ora 14:57
n_mirela
Nu este medic/terapeut
n_mirela
va recomand, din proprie experienta, sa apelati la un medic specializat in homeopatie. s-ar putea sa fiti uimit de rezultate.
0
21-02-2009, ora 17:43
donea
Nu este medic/terapeut
donea
alte simptome: dimineata ma trezesc transpirat mai ales in zona picioarelor, am senzatia in timpul zilei sa-mi misc capul intro parte!!!, da nu styu de la ce dar il simt greu tare, lipsa concentratiei, pierderi de memorie, vorbesc foarte putin si stau retras, eu care eram cel mai vorbaret nu ma mai recunosc !!si colegii de munca si-au dat seama dar ei nu styu de ce sufar eu!!! nici eu nu styu!!! la cine si ce sa apelez!!! ppoate nu circula sangele bine in creier!!!nu?
0
21-02-2009, ora 18:35
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
e pe sistem nervos dar nu ar strica sa mai cereti si parerea altui medic cum v-a recomandat n_mirela
0
22-02-2009, ora 13:43
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Care au fost conditiile care au generat episodul depresiv? Pe langa terapia antidepresiva, pe care trebuie sa o urmati asa cum a spus medicul psihiatru ( nu trebuie sa o intrerupeti) puteti apela la un psiholog, mergeti si la un preot;Numai bine
0
22-02-2009, ora 23:41
crislondra
Nu este medic/terapeut
crislondra
Buna tuturor!! Of ce greu imi e sa va scriu...am o ameteala si o presiune la cap de nu mai pot..dar sa va relatez putin din offful meu de ani de zile. In 2004 datorita unei probleme de sanatate am facut un soc puternic (ma suspectasem de cancer..avand in vedere ca mama si bunica au murit de cancer), soc care m-a facut o leguma..adik nu mai rationam..eu stiam doar atata ca sunt bolnava si gata..ajunsesem sa imi gasesc tot felul de metastaze deoarece citeam ff mult pe net despre boala secolului..cu timpul a inceput sa treaca sentimentul de izolare dar au ramas tot felul de senzatii in corpul meu pe care greu mi-a fost sa le accept( amorteli ale membrelor, zvacniri puternice si prelungi ale muschilor si nu in ultimul rand au aparut ametelile adik o stare de echilibru instabil..simt tot timpul nevoia sa stau jos iar uneori daca ceva se misca sub mine simt intenitatea de 2 ori mai mare...).Am fost la neurologi care mi-au facut teste, analize la sange...am fost la psihiatru si mi-a dat sa iau un tratament timp de 2 ani dar din pacate nu a rezovat problema instabilitatii si a fricii.Am renuntat la tratament dar dupa 2 ani ceea ce nu a fost usor si avand in vedere ca acum locuiesc in londra m-am dus la GP sa caut iarasi o rezolvare a problemei...mi s-a facut programare la councelling si mi s-a dat un alt antidepresiv...acuma nu stiu ce sa fac..am luat eu 2 ani un tratament...si nu s-a intamplat nik...ma gandesc acma si ma suspectez ca poate am ceva la cap organic si doctoriii se insala..Mulumesc ca m-ati ascultat.Cine o sa vrea sa imi dea un sfat este binevenit/ Cristina
0
04-04-2009, ora 21:57
Demian
Nu este medic/terapeut
Demian
Buna Cristina!
Inteleg foarte bine prin ce treci, stiu ca iti este foarte greu, vreau sa-ti spun ca...psihicul are o mare influenta asupra fizicului si invers, cand una este afectata, cealalta se resimte, daca continui sa te gandesti ca ai cancer, chiar vei avea, in ciuda faptului ca acum, poate esti pe deplin sanatoasa, recomandarea mea este: nu te mai gandii ca suferi de vreo boala, dimpotriva gandeste-te ca esti pe deplin sanatoasa si vei vedea ce inseamna puterea gandirii. In cea mai mare parte eu cred ca te vei vindeca de afectiunile pe care le ai in prezent, care, dupa parerea mea le ai, pentru ca le-ai asteptat si ele au venit.
1
06-04-2009, ora 12:04
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
Draga Donea
Tie ma adresez pentru ca tu ai deschis topicul, dar este valabil si pentru crislondra.
Am avut si eu un episod depresiv, ei bine, nu o depresie majora cum descrii tu, dar depresie a fost.
Am mers si eu la o doctorita psihiatra, care mi-a prescris xanax-LA NEVIOE, seroxat, dupa o anumita schema si nitrazepam.
Vreau sa-ti spun ca de la inceput am avut incredere in medicul la care am fost. Asta e foarte important. Doctorita mi-a spus si cum sa iau medicamentele. mi-a facut o schema, de asemenea mi-a dat si o schema cu vitamine si calciu, care m-a ajutat. Mi-a spus sa iau xanax DOAR LA NEVOIE. iar daca am vazut ca are asa niste efecte de naspa, le luam foarte rar, si atunci cel mult 1/2. Nitrazepamul pentru somn nu l-am luat decat o data, si atunci m-am dezmeticit la birou deabia pe la 10. Nu am mai luat! Problemele cu somnul se vor rezolva odata cu tratarea depresiei. Daca totusi vrei sa iei ceva sa te ajute sa dormi, ia ceva naturist - de ex. Passiflora, sau alteceva, poate pastile de Somn usor. Mie mi-au ajutat mai mult decat pastilele de sinteza. Cred ca manifestarile pe care le ai sunt de la xanax. Mergi la dr. si spune-i poate-ti face o alta schema de tratament.
Trebuie sa stii ca tratamentul este de lunga durata si efectele se vad deabia dupa 2-3 luni, depinde de persoana, boala, sustinerea celor din jur, etc. Tot tratamentul dureaza cel putin 6 luni. Eu am luat 8 luni. Si am avut doar o simpla depresie.
Nu dispera, ai incredere in medic, mergi si vorbeste despre problemele pe care le ai in timpul tratamentului.
Si pentru ca tot suntem in post. incearca sa te apropii de Dumnezeu, prin multa rugaciune. Vei vedea ce mult ajuta. Mergi la Biserica si la un preot.
Multa sanatate, si sa auzim numai de bine!
0
09-04-2009, ora 00:06
user42557
Nu este medic/terapeut
user42557
6luni de Xanax duce sigur la dependenta.citeste si tu prospectul!
0
06-05-2009, ora 20:58
donea
Nu este medic/terapeut
donea
gabriela 42 si nadia r va multumesc pentru sfaturi!!!am 5 luni de tratament si masimt foarte bine !!!in sfarsit au dat roade xanaxul pe care l-am redus la doar o pastila pe zi in luna a cincea si efectinul!!!sunt o alta persoana ma simt excelent vorbesc mult si sunt persoana de dinainte de depresie ! nu mai sunt obosit si noaptea dorm perfect!! va multumesc mult!
0
07-05-2009, ora 08:25
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
Buna, ma bucur nespus sa aud asta, increderea in tine te-a salvat din ghearele bolii care iti macina sufletul, sa respecti tratamentul pana la sfarsit si sa mergi la control, eu iti doresc multa sanatate, drum bun in viata plin de realizari si bucurii si sa ne mai dai cate un semn, sa nu ne uiti, cu stima si respect, Nadia.R.
0
10-07-2010, ora 13:10
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna Donea !Si eu iau efectin.La tine dupa cat timp si-a facut efectul?Abia dupa 2 luni?Pana atunci s-a schimbat ceva sau ai simtit efectul pozitiv abia dupa 2 luni...asa,...dintr-o data...?
0
30-01-2012, ora 14:21
ioana nagy
Nu este medic/terapeut
ioana nagy
Buna Donea
Si eu am astfel de probleme. Eu in sfirsit am gasit doctorul care numai dupa o doza de medicamente mi-am revenit.
Daca te ajuta cu ceva iti dau numele si nr. de telefon al dinsei: Dascalescu Cristina, Nr.telefon 0723/507048 sau 0740/533462, din Brasov. Sa nu intelegi ca m-am vindecat, dar dupa primele medicamente m-am simtit bine.Iau in continuare tratamentul si ma simt bine.Eu ma lupt cu boala asta de 6ani.Toti
medicii la care am fost mi-au zis ca nu se vindeca, facand exceptie aceasta doamna doctor. Crizele mele de depresie erau foarte urate.
Iti dau si nr.de telefon 0733/841999
Numai bine!
1
08-02-2012, ora 12:08
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
Ioana, si eu am facut tratament la d-na doctor Dascalescu Cristina, pe vremea cand era la Gura Humorului. Imi pare foarte rau ca a plecat de la noi. Este o doctorita deosebita! Sunt sigura ca te va vindeca. Doamne ajuta!
0
10-02-2012, ora 12:29
ioana nagy
Nu este medic/terapeut
ioana nagy
Buna Gabriela!
Daca nu te superi as vrea sa-mi spui ce diagnostic ti-a pus d-na dr. Dascalescu si ce tratament ti-a dat. Mie mi-a pus diagnosticul de tulburare afectiva depresiva majora si mi-a dat ca tratament: anxiar 1 dimineata, 1 la amiaza, 2 seara; argofan 1 seara; stilnox 2 seara. Mie mi se pare ca e cam mare doza. La tine dupa cat timp si-a facut efectul? Eu m-am simtit bine doua saptamini si de vreo doua zile iar am inceput sa am stari rele: frica mare, panica si nu inteleg de ce? Tratamentul il iau asa cum mi l-a prescris.Multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
Numai bine iti doresc!
0
13-02-2012, ora 08:46
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
Draga Ioana,
Eu m-am tratat de ceva timp, adica la inceputul anului 2009, nu mai retin exact schema de tratament. Vezi postarea de mai sus a lui gabriela 42 (tot eu sunt, am doua conturi).
Treaba este ca nu cred ca am avut acelasi diagnosctic ca si tine. Totusi eu iti spun ca trebuie sa ai incredere in doamna doctor Dascalescu, pentru ca stie ce face (chiar daca e greu de avut incredere in medicii din ziua de azi, ea este una din exceptii).
Din experienta mea pot sa-ti spun ca efectele s-au vazut cam in doua luni, respectiv am inceput sa dorm mai bine si nu am mai avut dureri in piept. Eu nu aveam stari de frica ci doar de panica. De asta zic ca nu ar fi acelasi diagnostic.
Daca ceva nu merge bine in tratamentul tau trebuie sa mergi si sa comunici cu doctorita ta, parerea mea este ca pe forumurile de discutii pot aparea raspunsuri care sa te deruteze si nu ai nevoie de asta acum.
Aici, pe forum trebuie doar sa ne incurajam si sa gasim calea spre tratament, pentru ca persoanele care sufera de afectiuni de genul acesta accepta destul de greu sa se trateze. Boala psihica nu este vizibila (cel putin in modul in care se manifesta alte boli:tuse, secretii, umflaturi).
Ai incredere in doctorita si du-te la vorbesti cu ea, iti va da si caldura de care ai nevoie sa depasesti boala, nu numai tratamentul chimic.
Doamne ajuta!
PS : Transmite-i doamnei doctor multe salutari de la Gura Humorului si ca o asteptam sa vina sa ne viziteze.
0
16-02-2012, ora 12:53
ioana nagy
Nu este medic/terapeut
ioana nagy
Draga Gabriela !
Ti-am folosit sfatul. Am fost la d-na doctor si am vorbit cu ea.Totodata i-am transmis si salutarile tale. A zis ca te pupa dulce si-ti transmite sanatate multa. Ma simt mai binisor acum.Intr-adevar nu am aceeasi boala ca si tine, la mine e mult mai avansata deoarece eu am facut tratament cu interferon si pentru depresie nu mi s-a prescris un tratament corespunzator iar boala mi s-a agravat. Sper din tot sufletul sa-mi revin si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate, atat mie, cat si la toti oamenii din lume.Ceea ce mi-ai scris mi-a dat mai mult curaj si pentru asta iti multumesc.
Te pup dulce!
Numai bine tuturor!
0
17-02-2012, ora 08:53
gabriela_pl
Nu este medic/terapeut
gabriela_pl
Ma bucur din suflet ca ti-am putut fi de ajutor. Sper din tot sufletul sa regasesti puterea, linistea si increderea de alta data. Chiar daca vor mai veni incercari vei gasi puterea sa te ridici si sa mergi mai departe. Ai incredere in tine! Nici nu stii cat de puternica esti!
Multa, multa sanatate si sa auzim de bine!
Doamne ajuta!
0
29-02-2012, ora 18:00
Tot All Mamei
Nu este medic/terapeut
Tot All Mamei
Buna ziua!descriindu-ma putin o sa va rog din suflet sa-mi spuneti parerea, cam care ar fi diagnosticul..
De mic am avut probleme cu anemia, echilibram hemoglobina si scadea din nou, am ajuns si la 60 din 120-130.pe la 5 ani am avut dureri abdominale cu un scaun specific, la care medicii nu-mi gaseau cauza, ulterior in 2007 am dat analize la liamblioza si a fost-pozitiv.Mama spune ca probabil sa le fi avut de la virsta de 5 ani cind aveam simptomele date..gradinita nu prea am fregventat-o din cauza ca ma inbolnavisem de asa numita hepatita B si la fel in 2007 am dat analiza la clinica de boli infectioase si mi-au dat un raspuns pozitiv, adica ca nu am in singe acest virus si evident m-am vaccinat cu anticorpii corespunzatori.prin clasa 1, am fost mai retras fata de colegi si pina in clasa a 4 am fost printre primii la invatatura, facind concurenta cu alti colegi.prin clasa a 5 au aparut niste emotii c-am pronuntate, aveam si bufeuri de caldura in regiunea fetei(nas), spate, abdomen si picioare.Mai aveam asa un fel de energie care era cam in plus, la intoarcea directiei capului, as zice un fel de anxietate.
In clasa a 7-a s-au intensificat emotiile negative, retrairile si pe zi aveam zeci de bufeuri.La cel mai mic "obstacol"psihologic aveam bufeuri.
Zi de zi, luni cu luni aveam aceste emotii si stresuri la ore ca daca ma tulburam la propriu, nu mai puteam continua restul orelor, roseam, inima pulsa tare, si ma inhibam in mine, aveam si o deshidratare a fietii.
Uneori stiam primul raspunsul corect dar ridicindu-ma din banca aveam emotii si ma blocam, si iarasi bufeuri.Asa a durat din clasa a 7-a pina am absolvit 9 clase.
Dupa liceu am intrat la colegiul de comert si dupa 1, 5 ani de studii s-au intensificat emotiile, aveam frica sa privesc pe cineva in ochi si ma blocam cind dialogam.M-am inhibat in sine si am abandonat colegiul.Am trait asa cu stari de depresie pina la sfirsitul lui 2008 cind am luat medicatie psihiatrica pina in 2010 fara o ameliorare oarecare.din start Dr.mi-a spus ca am o depresie sub mai multe forme si am primit :paroxetina-20 mg si risperidona-2mg pe noapte..vazind ca nu-mi ajuta am redus din propria initiativa doza de risperidona de 2mg cu 25% saptaminal si cind colo..nu am dormit 3 zile si 3 nopti fiecare secunda eram in ginduri.si intr-o dimineata am avut halucinatii crezind ca e sfirsitul lumii si am fugit la biserica, dar era inchisa.Sora m-a internat la spitalul de boli mintale pe o luna cu Diagnozul de TULBURARE SCHIZOTIPALA.
Apoi la cererea mamei am fost eliberat acasa si ne primind medicatia am avut din nou un episod psihotic si seara la 22 am sarit in fintina din ograda(Doamne fereste, duca-se pe pustii)si ca prin minune am ramas viu(apropo mai inainte turnasem in ea agheazma de la slujba Sf.Vasile si cred ca a fost o minune sa nu ma inec.pina la apa sunt 7metri si adincimea apei e de 5 metri)
A 2-a zi din nou internat la acelasi spital deja cu diagnozul de SCHIZOFRENIE PARANOIDA.Am mai stat o luna internat.Deja am aproape un an de cind primesc risperidona 1mg dimineata si 1mg seara si de o saptamina am trecut la venlafaxina-150mg cu care ma simt destul de bine, uneori ma tulbur si am o durere psiho-spirituala la care sunt deprins sa o tolerez.Tulburarea dureaza undeva 3-4 ore pina imi revin.
Vreau sa precizez ca de la virsta de 5 ani pina in 2009 am asistat la certuri"grele" in familie cu violenta.(tata o batea pe mama cu parere de rau..)
ACUM VREAU SA VA INTREB:
Reesind din copilaria nefericita plus anemie am fost predispus dezechilibrului neoronal si din cauza Liambliozei, am fost slabit fizic..Discutind cu medicul am am ajuns la concluzia ca nu am SCHIZOFRENIE ci DEPRESIE MAJORA pentru ca episodul psihotic a fost provocat de mine scazind doza foarte repede de neuroleptice si asa s-a produs psihoza.Deci cred si doresc sa ramin cu diagnosticul de depresie majora din fericire sau din nefericire.
Medicii mi-au spus ca trebuie sa iau medicatia data 3-5 ani ca sa ma intaresc bine.
VREAU SA VA INTREB PE DVS, OAMENI BUNI, CE PARERE AVETI, CU CE DIAGNOZ AS RAMINE CU --SCHIZOFRENIA sau--DEPRESIA MAJORA???
0
01-03-2012, ora 20:41
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna, eu sunt de parere ca nici una, cred ca timiditatea e pe fondul tulburarii de personalitate, iar depresia ai dezvoltat-o ca urmare a acestui fapt. Nu cred ca un diagnostic este atat de important pe cat un tratament adecvat, cand spun asta ma refer la faptul ca se trateaza simptomele si nu boala in sine. Ceea ece ai experimentat tu ai fost niste episoade psihotice, care, cu medicatia potrivita ar trebui sa treaca. Asta e doar opinia mea, dar inainte de toate ine legatura cu medicul tau, vb cu el, el ar trebui sa stie cel mai bine. Ar fi indicat sa nu intrerupi medicatia de capul tau, s-ar putea sa dai in sevraj, deci, ca urmare, nu o sa iti prea vina sa dansei de fericire, ai mare grija!
0
02-03-2012, ora 15:32
Tot All Mamei
Nu este medic/terapeut
Tot All Mamei
Multumesc frumos pentru raspuns!sarut mina!
0
11-08-2013, ora 17:35
RoAluca
Nu este medic/terapeut
RoAluca
ioana nagy : 'Si eu am astfel de probleme. Eu in sfirsit am gasit doctorul care numai dupa o doza de medicamente mi-am revenit.
Daca te ajuta cu ceva iti dau numele si nr. de telefon al dinsei: Dascalescu Cristina, Nr.telefon 0723/507048 sau ne-a a0740/533462, din Brasov. Sa nu intelegi ca m-am vindecat, dar dupa primele medicamente m-am simtit bine.Iau in continuare tratamentul si ma simt bine.Eu ma lupt cu boala asta de 6ani.Toti
medicii la care am fost mi-au zis ca nu se vindeca, facand exceptie aceasta doamna doctor. Crizele mele de depresie erau foarte urate.'

Sotul meu a avut o depresie extrem de severa cu anxietate pana la atac de panica. Totul a inceput in urma cu 2 ani dupa ce a avut o trauma puternica. A apelat la un mare profesor si nu a avut nici un rezultat, depresia avansa. Am incercat si in Spania si in Italia intrucat ne-am mutat in strainatate pentru o perioada,
Am ajuns la d-na doctor Dascalescu Cristina datorita unui anunt pe care l-am gasit absolut intamplator intr-un ziar din Brasov..
Cu psihoterapie si medicatie in 3...4 saptamani depresia sotului meu a disparut! Dupa atata chin, rezultatele d-nei doctor Dascalescu au fost extraordinare. Au trecut luni de zile de cand sotul meu nu mai are nici o problema psihica in legatura cu depresia si anxietatea. Multumim d-nei doctor Dascalescu, este un medic de exceptie, dansa stapaneste medicatia si este un om cu suflet mare.. (dansa asigura totodata si confidentialitatea totala)
0
31-10-2013, ora 22:14
Danuta36
Nu este medic/terapeut
Danuta36
Ce pacat ca nu in toate judetele, se gasesc medici precum e doamna din descrierea dvs. Majoritatea te trateaza superficial, primeaza doar aspectul financiar, pentru ca o sedinta la psihoterapeut nu e chiar la indemana oricui.. si poate ca tu, tulburat fiind, la plecare omiti sa platesti, domnul/doamna, nu stie cum sa faca ca totusi sa iti aduci aminte ca trebuie sa platesti, in loc sa te incurajeze, sa te sustina, urmand ca la urmatoarea sedinta sa ii platesti oricum, pentru ca bunul simt nu te lasa sa fii nesimtit, dar totusi sa nu stea neaparat in banii aia..si cel mai important lucru..sa il simti alaturi de tine..adica daca suni eventual si ii spui ca te simti rau, sa te sfatuiasca cumva..ce sa faci, ce sa iei pe moment..cum sa te linistesti in vre-un fel...
Oricum sunt multe de spus..dar scriem doar vorbe pentru ca rar mai gasesti profesionisti si oameni de calitate devotati, care sa trateze aceste afectiuni atat de crunte..si ne lasam pe mana Divinitatii, pentru ca alta alternativa decat credinta si pe noi insine, nu prea avem..Citim..cunoastem..intrebam..dar simptomele difera de la caz la caz.. iar diagnosticul cuiva nu are aplicabilitate individuala, ci doar caracter informativ..Ce mi se potriveste mie, nu i se potriveste oricui, chiar daca simptomele par la fel..Sa fie doar mintea si gandurile noastre de vina? Eu nu cred..chiar daca ne facem analize, si in aparenta sunt ok..Ceva ne da un semnal de alarma..dar ce??
1
03-11-2013, ora 17:37
angelmarc999
Nu este medic/terapeut
angelmarc999
BUNA ZIUA, mai oameni buni voi va sustineti unul pe altul in a pastra aceste simptome!!!!!!!!!Eu am mai postat aici.Trebuie sa scapati de aceste simptome!!!!!!!!Eu v-am explicat pe larg la inceput ca exista Acum o terapie si la noi in tara care te ajuta sa iesi din aceasta boala.Unii cred unii.unii nu cred.Dar exiasa aceasta terapie ascunsa de catre doctori., CA SA TE AIBA paCIENTUL LUI BOLNAV TOATA VIATA.DACA VRETI SA FITI BOLNAVI luati medicaente daca vreti s afiti sanatosi scriti-mi si va dau ce a amai simpla terapie pe care ma facut-o eu o luna si am scapat.Scrieti-mi pe adresa afisata, pe mes, sau pe email sa va indrum. catre cine fa paote oferi metodele de insanatorire.Eu am sapat si oi puteti intr-o lun asa aveti altfel de viata mai buna fara medicamente.
0
18-11-2014, ora 00:01
mihaiela2002
Nu este medic/terapeut
mihaiela2002
Draga donea daca eu sunt din craiova cum as putea lua loc cu doctora Dascalescu ?
0
13-03-2015, ora 15:04
nikolle91
Nu este medic/terapeut
nikolle91
Sucevenii, nu stiu, pur si simplu NU STIU ca a revenit la noi o doctorita psihiatru ff buna in domeniu si este singurul medic psihiatru privat din tara. Va ofera o programare rapida, consultatie de cel putin 2 ore, relaxare, efect maxim al tratamentului recomandat de dumneaei (medicamente adecvate pentru fiecare si ieftine). Si poate cel mai important lucru este ca ofere CONFIDENTIALITATE pe care cu totii o dorim, mai ales persoanele publice. Eu una am fost foarte incantata si placut impresionata de modul cum m.a tratat, in doar cateva zile am fost omul de dinainte, plin de viata. Multumesc din suflet Doamna Cristina si aveti toata stima mea!
0
15-03-2015, ora 12:56
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
Tratamentul naturist e cea maim buna solutie, nu va lasati pacaliti de psihiatri.
0
21-03-2015, ora 18:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Zau ?
Pentru depresiile usoare poate.
0
23-03-2015, ora 19:34
A.M.G
Nu este medic/terapeut
A.M.G
Zau !! Diagnosticul meu a fost de depresie severa cu somatizare si atacuri de panica ! ei uite ca cu acel tratament naturist a fost muult mai bine.Dupa o luna deja sa cunoscut efectul, bineinteles ca trebuie sa respecti orarul impus pt administrarea tratamentului. @clara_p daca tu preferi sa bagi in tine diferite substante toxice pentru sange, ficat e problema ta, in cazul celor naturiste nici nu se pune problema de asa ceva.Si inca ceva :Dumnezeu a lasat aceste plante pe pamant cu un scop zic eu nu ? Pace !
0
23-03-2015, ora 19:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ A.M.G

Sa vii aici peste 12 luni, sa scrii "nu am luat nimic 12 luni, m-au vindecat intr-o luna naturistele de depresie severa cu somatizare si atacuri de panica" si mai discutam.

Am luat si eu tot ce s-a gasit la Plafar naturist pentru asa ceva inaintea ta, fii sigur.
Adaugă un comentariu / răspuns
32 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul