am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred | Forumul Medical ROmedic

am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred

17-09-2008
2ank
Nu este medic/terapeut
2ank
stau inpreuna cu sotu meu in austria, nu cunosc limba, asa ca nu am posibilitatea sa merg aici la psiholog., depresia pe care o am, am impresia ca imi distruge casnicia, cea ce nu imi doresc, va rog ajutati-ma !!! credeti ca ar fi un psiholog care sa vrea sa trateze prin internet, binenteles contracost?
6 comentarii
0
22-10-2008, ora 23:08
ronaldino
Nu este medic/terapeut
ronaldino
adreseaza-te psihiatrului urgent.
0
24-10-2008, ora 11:12
Silencer
Nu este medic/terapeut
Silencer
bubu_89 are dreptate, adreseazate unui psihiatru, psihologul nu face nimic decit sa iti dea nishte sfaturi, care deseori nu ajuta cu nimic...
0
10-11-2008, ora 13:52
voicu nicolae
Nu este medic/terapeut
voicu nicolae
sant terapeut. va rog dati mai multe detalii.-.nicolae voicu.bucuresti. sau prin intermediul acestui forum. cu doriti.
0
17-11-2008, ora 11:43
2ank
Nu este medic/terapeut
2ank
in primu rand va multumesc ca mi-ati raspuns, nu stiu ce ar cam trebui sa spun pt a va ajuta sa va dati seama ce se intampla.dar cert e ca mi-am cam pierdut cheful de viata, au fost si 3 saptamani in care nu am iesit afara din casa, a inceput sa imi fie frica de orce, mai ales seara sunt ingrozita cand sunt singura, imi e frica sa conduc cea ce inainte imi placea la nebunie,..., ma enervez repede, si plang din orce...cea ce ma doare e ca inainte eram exact invers,.., acum parca as astepta sa mor, obosesc repede si toata ziua stau pat.
0
19-11-2008, ora 11:07
voicu nicolae
Nu este medic/terapeut
voicu nicolae
sunati-ma daca puteti.va pot da sfaturi mai detaliate si ce ar trebui facut. aveti tel meu
0
09-12-2008, ora 11:39
voicu nicolae
Nu este medic/terapeut
voicu nicolae
cum sinteti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depresia la vârstnici
  • CombinaÈ›ia între depresie È™i tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățeÈ™te starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puÈ›in de 24 de ore
  • Depresia
  • 5 mituri despre psihoterapie
  •