am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred

stau inpreuna cu sotu meu in austria, nu cunosc limba, asa ca nu am posibilitatea sa merg aici la psiholog., depresia pe care o am, am impresia ca imi distruge casnicia, cea ce nu imi doresc, va rog ajutati-ma !!! credeti ca ar fi un psiholog care sa vrea sa trateze prin internet, binenteles contracost?
6 comentarii

bubu_89 are dreptate, adreseazate unui psihiatru, psihologul nu face nimic decit sa iti dea nishte sfaturi, care deseori nu ajuta cu nimic...

sant terapeut. va rog dati mai multe detalii.-.nicolae voicu.bucuresti. sau prin intermediul acestui forum. cu doriti.

in primu rand va multumesc ca mi-ati raspuns, nu stiu ce ar cam trebui sa spun pt a va ajuta sa va dati seama ce se intampla.dar cert e ca mi-am cam pierdut cheful de viata, au fost si 3 saptamani in care nu am iesit afara din casa, a inceput sa imi fie frica de orce, mai ales seara sunt ingrozita cand sunt singura, imi e frica sa conduc cea ce inainte imi placea la nebunie,..., ma enervez repede, si plang din orce...cea ce ma doare e ca inainte eram exact invers,.., acum parca as astepta sa mor, obosesc repede si toata ziua stau pat.

sunati-ma daca puteti.va pot da sfaturi mai detaliate si ce ar trebui facut. aveti tel meu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 3135Medicamente antidepresive?
- 28Terapia cu electrosocuri
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 46Sindrom depresiv anxios paroxist?
- 8Cand ma trezesc ma simt tare rau, simt creierul amortit
- 11Mi-am pierdut speranta...
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 616Psihoterapie pentru trup și suflet, din perspectiva spirituală: misterul suferinței!
- 5sotia mea nu mai vrea sa faca dragoste cu mine
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 4depresie, luare in greutate, lipsa dorintei sexuale, apatie
- 4va rog sa-mi dati un raspuns
- 12efectiv nu mai suport sa stau in casa de frica
- 4PSIHOTERAPIE APLICATA PRIN EMAIL
- 3tulburari depresive
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 7Vindecare depresie
Mai multe informații despre: Depresia psihoterapia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: