Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
Buna ziua,
Dupa un tratament cu Cipralex 20 mg pe zi, si Olanzapina 5mg 1/2 seara, timp de 6 luni, am trecut pe duloxetina deoarece am simtit ca Cipralexul nu isi mai facea efectul. Eu am anxietate generalizata, o perioada m-am simțit bine de la Cipralex dupa care starile anxioase au revenit si de aceea am schimbat antidepresivul la indicatia medicului. A mai fost cineva tratat cu duloxetina? Imi poate spune cum s-a simtit?
Dupa un tratament cu Cipralex 20 mg pe zi, si Olanzapina 5mg 1/2 seara, timp de 6 luni, am trecut pe duloxetina deoarece am simtit ca Cipralexul nu isi mai facea efectul. Eu am anxietate generalizata, o perioada m-am simțit bine de la Cipralex dupa care starile anxioase au revenit si de aceea am schimbat antidepresivul la indicatia medicului. A mai fost cineva tratat cu duloxetina? Imi poate spune cum s-a simtit?
2 comentarii
Buna. Stiu persoane care au luat Duloxetina si s-au simtit bine cu ea.
Eu am mai mult anxietate decat depresie, mai ales dimineata si in timpul zilei simt o anxietate extrema. Sper sa isi facă bine efectul duloxetina, ceea ce a facut si Cipralexul o perioada, dar apoi a aparut din nou anxietatea si am decis împreună cu medicul sa schimbam antidepresivul. Inca mai iau si Cipralex un comprimat pe zi, si duloxetina un comprimat, in 2 saptamani voi scoate de tot Cipralexul si raman doar pe duloxetina, deoarece luam o doza mare de Cipralex si nu il puteam scoate dintr-o data, ci progresiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Depresia se poate trata?
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 3Prozac
- 3cum v-ati simtit in prima saptamana de administrare a anafranilului?
- 4medicamente eficiente in depresie majora
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 5Cum diminuam efectul prea puternic al antidepresivelor?
- 1Antidepresive si probleme cu erectia
- 2Antidepresive si alcool
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 4Antidepresive
- 1Serodeps - ma doare in partea stanga sub san
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 9Un antidepresiv bun stie cineva?
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 1Citalopram sau seroxat pentru TOC (tulburarea obsesiv-compulsivă)?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive tulburarile anxioase
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: