Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina

13-09-2022
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Buna ziua,
Dupa un tratament cu Cipralex 20 mg pe zi, si Olanzapina 5mg 1/2 seara, timp de 6 luni, am trecut pe duloxetina deoarece am simtit ca Cipralexul nu isi mai facea efectul. Eu am anxietate generalizata, o perioada m-am simțit bine de la Cipralex dupa care starile anxioase au revenit si de aceea am schimbat antidepresivul la indicatia medicului. A mai fost cineva tratat cu duloxetina? Imi poate spune cum s-a simtit?
2 comentarii
1
13-09-2022, ora 10:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Stiu persoane care au luat Duloxetina si s-au simtit bine cu ea.
1
13-09-2022, ora 11:13
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Eu am mai mult anxietate decat depresie, mai ales dimineata si in timpul zilei simt o anxietate extrema. Sper sa isi facă bine efectul duloxetina, ceea ce a facut si Cipralexul o perioada, dar apoi a aparut din nou anxietatea si am decis împreună cu medicul sa schimbam antidepresivul. Inca mai iau si Cipralex un comprimat pe zi, si duloxetina un comprimat, in 2 saptamani voi scoate de tot Cipralexul si raman doar pe duloxetina, deoarece luam o doza mare de Cipralex si nu il puteam scoate dintr-o data, ci progresiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul