Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
Buna ziua,
Dupa un tratament cu Cipralex 20 mg pe zi, si Olanzapina 5mg 1/2 seara, timp de 6 luni, am trecut pe duloxetina deoarece am simtit ca Cipralexul nu isi mai facea efectul. Eu am anxietate generalizata, o perioada m-am simțit bine de la Cipralex dupa care starile anxioase au revenit si de aceea am schimbat antidepresivul la indicatia medicului. A mai fost cineva tratat cu duloxetina? Imi poate spune cum s-a simtit?
Dupa un tratament cu Cipralex 20 mg pe zi, si Olanzapina 5mg 1/2 seara, timp de 6 luni, am trecut pe duloxetina deoarece am simtit ca Cipralexul nu isi mai facea efectul. Eu am anxietate generalizata, o perioada m-am simțit bine de la Cipralex dupa care starile anxioase au revenit si de aceea am schimbat antidepresivul la indicatia medicului. A mai fost cineva tratat cu duloxetina? Imi poate spune cum s-a simtit?
2 comentarii
Buna. Stiu persoane care au luat Duloxetina si s-au simtit bine cu ea.
Eu am mai mult anxietate decat depresie, mai ales dimineata si in timpul zilei simt o anxietate extrema. Sper sa isi facă bine efectul duloxetina, ceea ce a facut si Cipralexul o perioada, dar apoi a aparut din nou anxietatea si am decis împreună cu medicul sa schimbam antidepresivul. Inca mai iau si Cipralex un comprimat pe zi, si duloxetina un comprimat, in 2 saptamani voi scoate de tot Cipralexul si raman doar pe duloxetina, deoarece luam o doza mare de Cipralex si nu il puteam scoate dintr-o data, ci progresiv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Efectele antidepresivelor
- 11voi scapa vreodata de atacurile de panica?
- 13ajutor combatere depresie
- 18Stimuloton vreau sa stiu daca a mai folosit cineva!!
- 95-HTP (5-hidroxitriptofan), un antidepresiv natural foarte bun
- 15cipralex-cine poate sa imi spuna cum actioneaza?
- 5Simptome diverse... si cu sindrom vestibular
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 3organismul respinge antidepresivele
- 8Care este cel mai bun antidepresiv?
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 4Zoloft se poate lua pentru tulburarea de anxietate generalizata sau doar pentru anxietatea sociala?
- 0Insomnie antidepresiv
- 5Valuri de adrenalină permanente. Tulburare anxioasă și tiroidită autoimună.
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 1Anxietate și atacuri de panică
- 1Priapism de la sertralină
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive tulburarile anxioase
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: