Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC

Bună ziua! Sufăr de tulburare obsesiv compulsivă și anxietate de aproape 2 ani! Am făcut testul genetic Genomind și acum dl dr mi a prescris Duloxetina 30 mg primele 2 săptămâni după să măresc la. 60mg. Ce părere aveți despre acest medicament? În cat timp își va face efectul? Mai aveam o opțiune seroxatul dar la acesta testul indică ca voi avea efecte adverse
4 comentarii

Buna. In 2-4 saptamani, ca la orice antidepresiv. Efectul pe toc se va vedea in timp.
Intrati si mai discutati cu pacientii cu toc pe forum, pe topicul Grup de suport pentru toc.
Intrati si mai discutati cu pacientii cu toc pe forum, pe topicul Grup de suport pentru toc.

Urmărește orice schimbare de dispoziție și vei vedea că începe să-și facă efectul. În funcțiile de caracteristicile individuale vei simți schimbare după 2 până la 4 săptămâni.
Dacă după 4 săptămâni de la începerea tratamentului nu se observă ameliorări ale simptomelor, vorbești cu medicul care poate dispune creșterea dozei sau prescrierea unui alternative de medicament.
Dacă după 4 săptămâni de la începerea tratamentului nu se observă ameliorări ale simptomelor, vorbești cu medicul care poate dispune creșterea dozei sau prescrierea unui alternative de medicament.

Am avut o zi în care m am simțit bine după iar a revenit anxietatea. Ce credeți ca ar putea fi? Trebuie mărită doza? Momentan iau 30 mg de duloxetina. Menționez ca a trecut abia o săptămână de când iau tratamentul

In prima luna de tratament simptomele se pot inrautati. Cresteti cum a zis dr. In paralel poate v-a dat o benzodiazepina pentru a face fata mai usor efectelor secundare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesie sau dragoste?
- 12Orifril long 300mg
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 5un pic nedumerit
- 1Cipralex
- 4Sertraline / Pareri
- 8Tratament sau solutie eficienta pentru tulburarea obsesiv compulsiva?Un mic ajutor?
- 5Cola
- 9Alimentatia in tratamentul cu antidepresive IMAO
- 5Nervi la stomac
- 7Tulburare obsesiv compulsiva, OCD, PURE O?
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 2Care este diferenta intre tulburarea obsesiv-compulsiva si tulburari de control al impulsurilor?
- 2Tratament Mirzaten
- 3Anixietate
- 5OCD
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
- 3Constipație anafranil
- 10Cipralex și spitomin
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: