tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
Buna ziua!
In decembrie 2012 am terminat tratamentul cu orfiril 150 mg pentru tulburare afectiva bipolara, doream sa merg sa donez sange, se poate?
In decembrie 2012 am terminat tratamentul cu orfiril 150 mg pentru tulburare afectiva bipolara, doream sa merg sa donez sange, se poate?
4 comentarii
Incercati.
Dar tratamentul in tab este liniar. Nu se intrerupe deoarece apare riscul de recaderi (aparitia episodului maniacal). Cel mult sa inlocuiti tratamentul cu altceva.
Dar tratamentul in tab este liniar. Nu se intrerupe deoarece apare riscul de recaderi (aparitia episodului maniacal). Cel mult sa inlocuiti tratamentul cu altceva.
Medicul psihiatru a decis asta, asta stiu ca pot aparea recaderi in functie de felul cum iti mentii sanatatea psihica si nutritia, dar doream sa stiu daca pot sa donez sange?
Buna ziua, în general bolile psihice nu reprezintă un criteriu de selectie pentru donatori. Dacă sunteţi sănătos şi aveţi discernământ, se poate. Discutaţi acest aspect cu cei care vă vor asista.
Numai bine
Numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6AgHBs pozitiv
- 2donare sange
- 7renuntarea la fumat pt "posesor de TAB"
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 0intrebare donare sange.
- 41Cum vor cei afectati de TAB sau alte tulburari sa fie ajutati?
- 1grad de handicap pentru TAB
- 4am devenit impotent dupa ce am donat sange
- 2Tulburare afectiv bi-polara
- 0recoltare sange
- 2afectiune bipolara
- 9TAB - episod mixt
- 4Schimbări de comportament
- 11Sufar de episoade depresive si episoade hiperactive +obsesii.
- 4Ajutati-ma! sunt insarcinata, am luat f mult pastile
- 2Ce pot bea pentru energie in loc de cofeina/cola/ceai negru/ceai verde etc?
- 5Prietena mea este bipolara
Mai multe informații despre: tulburarea afectiva bipolara donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: