afectiune bipolara
2 comentarii
![Psiholog Iosif Szenasi](/arata_img.php?img=cont_189056.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună dimineața!
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sa fie oare fobie?
- 19Pot avea un copil daca am o afectiune psihica?
- 10TAB - dereglare genetica pe cromozomii 6 si 8
- 1depresie
- 26tulburare afectiva bipolara
- 41Cum vor cei afectati de TAB sau alte tulburari sa fie ajutati?
- 4indemnizatie de handicapat
- 7Toti cei care au tulburare bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 3Tulburarea bipolara
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 1Tulburare bipolara - Schizofrenia
- 9TAB - episod mixt
- 1Tulburare bipolara
- 5Tulburare schizofrenica sau tulburare bipolara
- 10Tulburare bipolara forma usoara, cateva intrebari
- 15Tulburare bipolara
- 3Se schimba gradul la pensie pt tulburare bipolara?
- 18Pensie de boala si de handicap
- 10Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
- 5Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: