afectiune bipolara
2 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
Raspunsul la intrebare depinde de cine si cu ce alta boala compara. Sunt si boli mai usoare, dar si mai grave sau grele. Important de retinut este ca luand medicatia potrivita si facand psihoterapie se poate trai cu ea mult si bine.
Bună dimineața!
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
Cu medicație și psihoterapie puteți ține totul sub control. Orice afecțiune ne poate crea probleme dacă nu luăm măsurile necesare. Important este să nu vă abateți de la ce vă spune medicul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7nu stiu ce sa fac: sotul meu sufera de tulburare bipolara
- 10Tulburarea afectiva bipolara - ereditara
- 49Tulburarea afectiva bipolara - pe intelesul tuturor
- 1sindrom bipolar
- 26tulburare afectiva bipolara
- 1Toti cei care sufera de tulburare afectiv bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 8Adeverinta medic de familie - in evidenta tulburare bipolara/schizoafectiva
- 5Cum pot evita decompensarile??
- 3Tulburarea bipolara
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 12Tulburarea bipolara - exista cineva care cunoaște mai multe detalii despre vindecarea acesteia?
- 4Schimbări de comportament
- 4Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
- 12Tulburare bipolara -permis de conducere
- 6Depakine/convulex
- 15Tulburare bipolara
- 3Simt că cedez - fata de care m-am atașat iremediabil prezintă tulburare borderline
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
- 3Schizofrenia duce la pierderea totală a memoriei?
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: