am devenit impotent dupa ce am donat sange

01-03-2014
Robert_39
Nu este medic/terapeut
Robert_39
Aveam aproape 18 ani cand am donat sange. De atunci nu am mai avut erectii spontane decat foarte rar si foarte slabe. imediat dupa donare am simtit o stare de molesala mai ales in brate si o stare de somnolenta care cu timpul s-a estompat.
Aceasta cauza a impotentei nu am mai gasit-o nici unde daca aveti vreo solutie va rog sa raspundeti.

.
4 comentarii
0
01-03-2014, ora 20:24
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Este o anemie temporara, nu te speria ! Mananca multa sfecla-rosie, multe frunze verzi crude (urzica, papadie, salata, spanac crud..) si rodii ! Si cate o lingura de polen pe zi intre mesele principale !
0
03-03-2014, ora 15:54
Psiholog Ioana Frecan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Ioana Frecan
Buna ziua

Acum cat timp s-a intamplat sa donati sange si sa va pierdeti erectia spontana? Aveti un alt tip de erectie in prezent?
0
04-03-2014, ora 11:43
Robert_39
Nu este medic/terapeut
Robert_39
am donat sange in urma cu mai bine de 20 de ani deci nu poate fi vorba de ceva temporar. De atunci pana acum nu am mai donat sange niciodata. Erectiile actuale sunt foarte slabe si doar provocate prin autoexcitare.
0
11-03-2014, ora 05:52
Robert_39
Nu este medic/terapeut
Robert_39
Doctorul mi-a prescris decanofort dar nu l-am luat pt ca nu mi-a explicat ce face aceasta substanta in organism. As vrea sa stiu ce face acest decanofort in cazul unei disfuncii erectile provocate de pierdere de sange sau (lichid sangvinic)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce trebuie să mănânc dacă donez sânge?
  • Am voie să mănânc înainte să donez sânge?
  • Care sunt criteriile de selecție pentru donatorii de sânge?
  • Cât de frecvent pot dona sânge?
  • Viața cu o disfuncție erectilă
  • Avantajele donării de sânge (de ce ar trebui să o faci)
  • Dietele donatorilor pot declanșa reacții alergice la primitorii de sânge
  •