Pot ajunge un vindecator cu ajutorul cărții asteia?
Ce părere aveți de aceasta carte?Tu, vindecatorul de Jose Silva
Promite ca te invata cum sa te ajuti pe tine sa te vindeci ca mai apoi sa devii tu insiti un vindecator.
Eu mi-am dorit din tot sufletul și îmi doresc sa fac ceva legat de sanatate în viata.
Oare chiar poți ajunge vindecator cu cartea asta, reper nu nascocesc eu asta cartea cică promite asta.
Eu mi-am luat-o sa vedem ce iese.
Promite ca te invata cum sa te ajuti pe tine sa te vindeci ca mai apoi sa devii tu insiti un vindecator.
Eu mi-am dorit din tot sufletul și îmi doresc sa fac ceva legat de sanatate în viata.
Oare chiar poți ajunge vindecator cu cartea asta, reper nu nascocesc eu asta cartea cică promite asta.
Eu mi-am luat-o sa vedem ce iese.
4 comentarii
A luat cineva premiul Nobel pentru vindecarea bolilor psihice si noi nu am aflat?
Poate că funcționează totuși și sunt mari interese din partea companiilor producătoare de medicamente pentru a subestima această carte. Sau poate că întradevăr bolile psihice nu pot fi vindecate cu o simplă carte. Poate măcar că ea le poate ameliora.
poti sa incerci... primul pas e sa te insanatosesti. apoi vezi cum poti ajuta si pe altii
btw... de la ce vine vern (vernus)?
btw... de la ce vine vern (vernus)?
Vino la mine ca te fac io bine de toate, asa naiba cartile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 1Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
- 12Sunt diagnosticat cu schizofrenie paranoida ce să fac?
- 0Actionarea in instanta a agresorilor morali-psihologic care stigmatizeaza bolnavul psihic
- 12AJUTOR! Mă simt incomplet, de parcă o bucată din sufletul meu a dispărut definitiv
- 7Schimbare tratament zoloft cu cipralex
- 5Leponexul creeaza toleranta?
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
- 1Incepere tratament disparitie somn :)