Pot ajunge un vindecator cu ajutorul cărții asteia?

08-05-2024
Vern
Nu este medic/terapeut
Vern
Ce părere aveți de aceasta carte?Tu, vindecatorul de Jose Silva
Promite ca te invata cum sa te ajuti pe tine sa te vindeci ca mai apoi sa devii tu insiti un vindecator.
Eu mi-am dorit din tot sufletul și îmi doresc sa fac ceva legat de sanatate în viata.
Oare chiar poți ajunge vindecator cu cartea asta, reper nu nascocesc eu asta cartea cică promite asta.
Eu mi-am luat-o sa vedem ce iese.
4 comentarii
0
08-05-2024, ora 17:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
A luat cineva premiul Nobel pentru vindecarea bolilor psihice si noi nu am aflat?
0
08-05-2024, ora 20:41
Amenhotep4
Nu este medic/terapeut
Amenhotep4
Poate că funcționează totuși și sunt mari interese din partea companiilor producătoare de medicamente pentru a subestima această carte. Sau poate că întradevăr bolile psihice nu pot fi vindecate cu o simplă carte. Poate măcar că ea le poate ameliora.
0
09-05-2024, ora 19:18
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
poti sa incerci... primul pas e sa te insanatosesti. apoi vezi cum poti ajuta si pe altii
btw... de la ce vine vern (vernus)?
0
22-06-2024, ora 20:48
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Vino la mine ca te fac io bine de toate, asa naiba cartile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul