trigliceride marite
am mai comentat acum ceva timp ca am probleme cu pulsul ca o cam ia razna in urma cu doua zile dupa o criza am fost trimisa la cardiolog si aici mi sau gasit trigliceridele undeva la 368 si acum urmrz o dieta si am si ceva tratament pentru puls cat si prntru scadera trigliceridelor. Intrebarea mea era daca este posibil ca de la nivelul crescut de trilicerise pot avea aceste stari de durere in piept lipsa de aer si pulsul mait asa cum si tensiunea este ocscilanta. va rog mult sa imi raspundeti si sa imi mai dati si mie informatii. eu am aceste crize de cand aveam 19 ani ai acum fac 27.
3 comentarii
E posibil.Cate kg ai ?Celelalte analize sunt in limite normale ? Trebuie sa-ti schimbi obiceiurile alimentare si modul de viata ; asa trigliceride la 27 de ani se vad mai rar.Ce tratament ai primit ?
doamna doctor eu stau in spania si nu stiu cum e posib ca acesti doctori sa imi spuna atatia ani ca e totul normal. am avut norocul ca am mers la spital si am dat de un doctor cardiolog roman care mi-a spus ca am trigliceridele mari si mi-a pus urmatorul tratament:secalip 145 mg se numeste aici nume international fenofibrato astea pentru trigliceride, corlentor 5 mg international se numesc ivadrabina astea pentru ritmul inimi si angina si altele care sunt melival dar astea nu au denumire internationala pentru ca e ceva de plante pentru liniste. eu am inceput si un regim alimentar dar daca imi puteti spune mai exact ce ar trebui sa fac si sa mananc vas multumi din suflet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9transpiratii excesive nocturne
- 5Trigliceride?!!! VLDL?!!! Heelp!
- 25Rezultate analize medicale: colesterol, glicemia, trigliceride
- 5Trigliceride risc crescut
- 5analize sange... trebuie sa ma ingrijorez sau nu?
- 3trigliceride foarte mari
- 3trigliceride serice
- 2trigliceride si colesterol valori mari
- 4trigliceride 1350 - este grav?
- 3Trigliceride 300 si Hematocrit scazut la 20 de ani
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, glicemie, lipide
- 7Analize medicale ingrijoratoare?
- 1Concentratie foarte mare de trigliceride in singe
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 1Analize sange (trigliceride si colesterol crescute)
- 1colesterol si trigliceride
- 2Trigliceride marite
- 3Colesterol si trigliceride marite
- 2Colesterol si trigliceride
Mai multe informații despre: Trigliceridele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: