Colesterol marit, TGP si trigliceridele, cum se pot scadea?
Am facut analizele pentru angajare, unde am nevoie de rezultate stricte.
Colesterolul negativ mi-a iesit 253, 5 - limita maxima admisa fiind 200, TGP - 210, 3(la o limita tot de 200), trigliceridele(val.48, 9 - limita fiind 44). Trebuie sa reiau analizele in 2 saptamani si ele trebuie sa fie in limitele normale, altfel ratez angajarea. Precizez faptul ca analizele de Hepatita B si C au aratat ca nu am asa ceva.
Cum as putea scadea valorile in 2 sapt.?
Colesterolul negativ mi-a iesit 253, 5 - limita maxima admisa fiind 200, TGP - 210, 3(la o limita tot de 200), trigliceridele(val.48, 9 - limita fiind 44). Trebuie sa reiau analizele in 2 saptamani si ele trebuie sa fie in limitele normale, altfel ratez angajarea. Precizez faptul ca analizele de Hepatita B si C au aratat ca nu am asa ceva.
Cum as putea scadea valorile in 2 sapt.?
3 comentarii
regimul alimentar si miscarea sant principali daunatori ai colesterolului.Plimbate in aer liber zilnic 10 km.
Mananca multe zarzavaturi si peste oceanic gras, sa nu-ti lipseasca usturoiul zilnic.nu consuma carne de porc nici preparate.fa o cura cu beta 3 ulei de samon.Daca te tii de acestea sa-mi spui si mie cum va fi peste 2 saptamani.succes.
Mananca multe zarzavaturi si peste oceanic gras, sa nu-ti lipseasca usturoiul zilnic.nu consuma carne de porc nici preparate.fa o cura cu beta 3 ulei de samon.Daca te tii de acestea sa-mi spui si mie cum va fi peste 2 saptamani.succes.
Bogdan, eu am colesterol de 5-6 ani, cand creste cand scade.Prima data cand mi-a aparut medicul de familie mi-a spus ca nu o sa-mi dea pastile ca sa incerc cu regim si mi-a scazut dar nu mult iar de atunci am inceput tratamentul pentru colesterol si trigliceride, cand scade una creste alta.Anul trecut am reusit sa ajung in limite normale cu colesterolul dar tri.le au ramas tot mari.Tin regim fara prajeli, mananc numai carne de pui sau vita fiarta, legume fierte sau la gratar, peste slab [in special salau]salate la care pun doar un strop de ulei de masline.Parerea mea este mai bine sa mergi la medicul de familie si vezi ce spune si el.Sanatate si bafta la angajare.
Multumesc pentru sfaturi! E necesar sa ajung in limite normale. Am mai citit despre regimul alimentar, care trebuie sa cuprinda citrice, in special grapefruit, mere. Ma gandeam pe langa acesta si la un supliment medicamentos. Ceaiul Hepatic 2 am inteles ca ar ajuta.
Trebuie sa las tigarea si cafeaua?De fumat fumez cam un pachet pe zi, dar la cafea - beau jumatate de ceasca, restul lapte, cu 2 lingurite de zahar (pe ultimul vreau sa il elimin).
Multumesc inca o data!
Trebuie sa las tigarea si cafeaua?De fumat fumez cam un pachet pe zi, dar la cafea - beau jumatate de ceasca, restul lapte, cu 2 lingurite de zahar (pe ultimul vreau sa il elimin).
Multumesc inca o data!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6colesterolul - dieta recomandata pentru micsorarea colesterolului
- 5Trigliceride risc crescut
- 3analizele la sange... glicemia crescuta si colesterolul scazut
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 13Crestor vs sortis
- 5colesterol si trigliceride marite
- 7avc la trunchiul cerebral! urgent va rog!
- 5Colesterol scazut si trigliceride mari
- 0colesterol marit-sfat
- 6a fost diagnosticat in urma cu 8 luni cu hepatita B cronica
- 0colesterol mare fara a consuma grasimi
- 2Trigliceride
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 1Analize ficat, trigliceride 1780, TGP, TGO peste 100
- 4Set analize interpretare
- 0Buna ziua, sunt barbat de 45 ani - Colesterol
- 3Colesterolul si statinele
- 3La analize
Mai multe informații despre: Colesterolul Trigliceridele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Hipertrigliceridemie
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: