Colesterol mărit și trigliceride

31-10-2023
Orhideea_19
Nu este medic/terapeut
Orhideea_19
Bună ziua, am și eu o întrebare pentru cei care aveți colesterolul mărit ! Ca să evit statinele în scăderea colesterolului am luat diverse medicamente naturiste, Korill, Arterin, Drojdie de orez roșu care nu m au ajutat deloc, dimpotrivă după luni de tratament colesterolul era mai mare, iar de curând am luat Guggul timp de două luni. Când am repetat analiza, colesterolul era mai mare decât înainte de începerea tratamentului. Am renunțat la Guggul și am început să iau Lipocomb 20mg/10mg. După doar 18 zile de tratament am repetat analiza și mi-a scăzut de la 400 cât era înainte la 154. Vă întreb, este normal să scadă atât de mult în doar 18 zile, sau a fost o greșeală de laborator atunci când rezultatul era 400 ??? Trigliceridele au fost și ele mari( 280 )și de asemenea au scăzut foarte mult. Menționez că a doua oară când am repetat analiza și rezultatul a fost bun, mi au recoltat la clinica Sante, prima dată la Sinevo. Mulțumesc celor care vor răspunde !
1 comentarii
0
01-11-2023, ora 01:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu tratament este normal sa scadă. Dar tratamentul este permanent deoarece întreruperea lui duce la creșterea valorilor colesterolului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.