trigliceridele
vreau sa stiu daca din rezultatele analizelor baiatului meu de 28 de ani rezulta o glicemie de 106 md/dL, iar trigliceridele de 165 mg/dL, trebuie sa urmeze un tratament pentru a le reduce sau trebuie doar sa tina o dieta?
Care anume?
Va multumesc.
waliro
Care anume?
Va multumesc.
waliro
4 comentarii
Nu este necesr tratament.Cresterea trigliceridelor nu este mare si este posibil sa fie datorata unei alimentatii mai bogate in grasimi in ultimele 24-48 de ore.Oricum trebuie sa fie atent la regimul alimentar si daca este supraponderal sa slabeasca.
Maria, am si eu o intrebare, va rog sa-mi spuneti, sotul meu are 68 ani si la analize ia iesit trigiceridele de 1039mg%, glicemea de 122mg%.va rog sa-mi dati un regim alimentar ca nu stiu ce sa mai fac de mancare.va multumesc anticipat.
Trigliceridele sunt imense.Parerea mea este ca ar trebui repetate sa nu fie greseala de laborator.La ceste valori nu este suficient regimul ci este necesar si un tratament foarte serios.Regimul consta in lipsa grasimilor si cat mai multe fructe si legume crude daca se poate.
Buna ziua! in urma ultimilor analize facute mi-au iesit trig;408mg/dl, chol 183mg/dl si glic 99mg. As dori sa imi spuneti daca se poate ce am de facut pentru a scadea trig. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 134WPW, TPSV
- 9transpiratii excesive nocturne
- 3trigliceride foarte mari
- 3Trigliceride serice?
- 4trigliceride 1350 - este grav?
- 3Colesterol marit, TGP si trigliceridele, cum se pot scadea?
- 5colesterol si trigliceride marite
- 5Colesterol scazut si trigliceride mari
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, creatinina
- 1Concentratie foarte mare de trigliceride in singe
- 1Trigliceride marite
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 4Alimentatie scazuta in grasimi saturate sau trigliceride?
- 3De ce nu-mi scade colesterolul?
- 1colesterol si trigliceride
- 1Suspiciune cancer?
- 3Colesterol si trigliceride marite
- 2Colesterol si trigliceride
Mai multe informații despre: Trigliceridele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: