trigliceridele

19-09-2008
waliro
Nu este medic/terapeut
waliro
vreau sa stiu daca din rezultatele analizelor baiatului meu de 28 de ani rezulta o glicemie de 106 md/dL, iar trigliceridele de 165 mg/dL, trebuie sa urmeze un tratament pentru a le reduce sau trebuie doar sa tina o dieta?
Care anume?
Va multumesc.

waliro
4 comentarii
0
19-09-2008, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Nu este necesr tratament.Cresterea trigliceridelor nu este mare si este posibil sa fie datorata unei alimentatii mai bogate in grasimi in ultimele 24-48 de ore.Oricum trebuie sa fie atent la regimul alimentar si daca este supraponderal sa slabeasca.
0
30-12-2008, ora 18:40
matiessimion
Nu este medic/terapeut
matiessimion
Maria, am si eu o intrebare, va rog sa-mi spuneti, sotul meu are 68 ani si la analize ia iesit trigiceridele de 1039mg%, glicemea de 122mg%.va rog sa-mi dati un regim alimentar ca nu stiu ce sa mai fac de mancare.va multumesc anticipat.
0
30-12-2008, ora 19:18
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Trigliceridele sunt imense.Parerea mea este ca ar trebui repetate sa nu fie greseala de laborator.La ceste valori nu este suficient regimul ci este necesar si un tratament foarte serios.Regimul consta in lipsa grasimilor si cat mai multe fructe si legume crude daca se poate.
0
11-06-2009, ora 15:08
dana72
Nu este medic/terapeut
dana72
Buna ziua! in urma ultimilor analize facute mi-au iesit trig;408mg/dl, chol 183mg/dl si glic 99mg. As dori sa imi spuneti daca se poate ce am de facut pentru a scadea trig. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trigliceride
  • Care sunt valorile normale pentru colesterol dacă am diabet?
  •