trigliceride foarte mari
In urma cu 3 ani am avut hepatita A, tratata in spital. De atunci mentin o dieta relativ echilibrata (carne de pui, legume fierte, fara prajeli, nu beau, nu fumez, fara grasimi, mancare gatita la cuptor, lapte degresat, singurele abateri fiind dulciurile). analizele indica urmatoarele: trigliceride 721, colesterol VLDL 144, colestero ltotal 212, alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) 45, iar LDL colesterol n-a putut fi determinat din cauza valorii peste 400 a trigliceridelor. Care poate fi cauza?
3 comentarii
Nu ati specificat ce varsta aveti si daca mai aveti in familie rude cu astfel de probleme.Eu cred ca totusi ar fi bine sa le mai repetati o data la alt laborator.
varsta mea este 35, iar in familie ambii parinti au probleme legate de ficat: tata hepatita cronica virala (de peste 35 de ani), iar mama colesterol marit in permanenta (in jur de 400), insa alimentatia lor este tipica persoanelor cu probleme de hipercolesterolemie (grasimi, prajeli, carne grasa etc.). intentionez sa repet analizele intr-o luna, timp in care am eliminat si dulciurile si in completare iau omega 3. aveti vreun sfat pentru mine?
Sa asteptam analizele urmatoare.Faceti multa miscare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 134WPW, TPSV
- 9transpiratii excesive nocturne
- 25Rezultate analize medicale: colesterol, glicemia, trigliceride
- 2analiza de sange
- 6eroare analize medicale?
- 2trigliceride mari
- 5analize sange... trebuie sa ma ingrijorez sau nu?
- 3trigliceride serice
- 1trigliceride serice si colesterol seric total mari
- 5trigliceridele serice foarte mari!
- 13Crestor vs sortis
- 3trigliceride 221
- 7Se poate un diagnostic?
- 5Colesterol scazut si trigliceride mari
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 1rezultate analize
- 1acid uric seric si trigliceride serice valori mici, de ce?
- 2Trigliceride marite
- 1Suspiciune cancer?
Mai multe informații despre: Trigliceridele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: