tremuratul maninilor - cum scap?

01-03-2009
cosmina26
Nu este medic/terapeut
cosmina26
am si eu o intrebare, cum as putea sa scap de acest tremurat??? de fiecare data cand am emotii sau pur si simplu stau incep sa imi tremure mainile...ce as putea face???
6 comentarii
0
01-03-2009, ora 20:16
coca1955
Nu este medic/terapeut
coca1955
sunt foarte curioasa ce raspuns primesti deoarece fetei mele la fel se aseaza pe scaun sa fumeze si se vede cum ii tremura miinile
nu stiu ce as putea zice dar poate ca sunteti emotive?
sa vedem ce raspunsuri dau ceilalti
0
05-03-2009, ora 00:40
rodica_jemeppe
Nu este medic/terapeut
rodica_jemeppe
Eu cunosc pe cineva care are aceeasi problema, cauza fiind tensiunea.Cosmina ar trebui sa mergi la medicul de famile, sa-ti ia tensiunea si daca asta e cauza atunci iti prescrie medicamente sau daca nu, ia trimitere la neurolog.Sanatate si numai bine!
0
14-03-2009, ora 11:57
andreea1984
Nu este medic/terapeut
andreea1984
buna eu am 25 de ani si am aceeasi problema nu pot sa tin nici o cana in mana ca o vars.am facut niste analize si se pare ca ar fii vorba de boala wilson am urmat un tratament dar fara rezultate.sa iti faci si tu analizele.eu am facut cupremie si ceruloplasmina si am valori mari ale cuprului in sange.
0
14-03-2009, ora 15:45
coca1955
Nu este medic/terapeut
coca1955
iti multumesc asa o sa fac mai vorbim
0
24-05-2012, ora 13:03
vlad177
Nu este medic/terapeut
vlad177
sal, am 24 ani si am aceasi problema cu tremuratul mainiilor, cand tre sa fac ceva si se uita cineva la mine tremur mai tare, majoritatea timpului cand tremur sunt agitat, am obs. cand ies in oras si beau alcool numai tremur ma gandeam ca poate ii din cauza emotiilor, dar tremur cand sunt si cu ai mei si chiar nu am emotii deloc, un doc. neurolog mi-o zis sa las tigarile, sucuri gen cola, peps.., energizante, cafea alcool. intrebarea mea este: este vreo posibilitate sa treaca chestia asta cu tremuratu sau ii pe viata si se accentueaza?

ps: cand ma mai joc pe pc si sunt concentrat tare mai dau si din cap:))
0
27-08-2012, ora 20:11
muresanmariusdaniel
Nu este medic/terapeut
muresanmariusdaniel
Buna!Am 22 de ani si la varsta de 11 ani am avut un accident de masina si am ramas cu niste sechele(imi tremura mana dreapta nici un pahar nu pot duce la gura ca il vars).Ce se poate face in acest caz?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  •