tremuratul maninilor - cum scap?
am si eu o intrebare, cum as putea sa scap de acest tremurat??? de fiecare data cand am emotii sau pur si simplu stau incep sa imi tremure mainile...ce as putea face???
6 comentarii
sunt foarte curioasa ce raspuns primesti deoarece fetei mele la fel se aseaza pe scaun sa fumeze si se vede cum ii tremura miinile
nu stiu ce as putea zice dar poate ca sunteti emotive?
sa vedem ce raspunsuri dau ceilalti
nu stiu ce as putea zice dar poate ca sunteti emotive?
sa vedem ce raspunsuri dau ceilalti
Eu cunosc pe cineva care are aceeasi problema, cauza fiind tensiunea.Cosmina ar trebui sa mergi la medicul de famile, sa-ti ia tensiunea si daca asta e cauza atunci iti prescrie medicamente sau daca nu, ia trimitere la neurolog.Sanatate si numai bine!
buna eu am 25 de ani si am aceeasi problema nu pot sa tin nici o cana in mana ca o vars.am facut niste analize si se pare ca ar fii vorba de boala wilson am urmat un tratament dar fara rezultate.sa iti faci si tu analizele.eu am facut cupremie si ceruloplasmina si am valori mari ale cuprului in sange.
sal, am 24 ani si am aceasi problema cu tremuratul mainiilor, cand tre sa fac ceva si se uita cineva la mine tremur mai tare, majoritatea timpului cand tremur sunt agitat, am obs. cand ies in oras si beau alcool numai tremur ma gandeam ca poate ii din cauza emotiilor, dar tremur cand sunt si cu ai mei si chiar nu am emotii deloc, un doc. neurolog mi-o zis sa las tigarile, sucuri gen cola, peps.., energizante, cafea alcool. intrebarea mea este: este vreo posibilitate sa treaca chestia asta cu tremuratu sau ii pe viata si se accentueaza?
ps: cand ma mai joc pe pc si sunt concentrat tare mai dau si din cap:))
ps: cand ma mai joc pe pc si sunt concentrat tare mai dau si din cap:))
Buna!Am 22 de ani si la varsta de 11 ani am avut un accident de masina si am ramas cu niste sechele(imi tremura mana dreapta nici un pahar nu pot duce la gura ca il vars).Ce se poate face in acest caz?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16emotii foarte puternice!
- 2tremuraturi ale mainilor dupa fracturarea acestora
- 11Lokren si Aspacardin
- 2Stare (aproape) permanenta de emotie
- 12teama de examene
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 4emotii-ameteli-panica
- 4nu pot sa-mi stapanesc emotiile
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 7greata, voma
- 4ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
- 7Exista un tratament pentru tremuratul mainilor?
- 8Reactii gastrice pe fond de stres?
- 2tremuratul mainilor
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 1Tremurari ale mainilor.. un simptom al bolii Parkinson?
- 3Tremur al miinii
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 1Tremurat maini
- 2Mancarime in urechi, ameteli si tremur al mainilor
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor emotia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: