stari de emotie
Buna.In urma cu 3 ani am avut un atac de anxietate.am urmat un tratament si in mare sunt ok.insa am ramas cu sechele care parca ori nu vreau ori nu reusesc sa trec peste ele.mai am inca mici atacuri de panica ce imi apar din diferite probleme.
problema mea este ca am trecut prin diferite faze:apasari la inima, dureri de cap in zona din fata care parca nu imi dadeau pace si care le-am trecut spunand ca sunt din cauza atacului, iar mai nou am stari de emotie care parca apar din senin, din lucruri minore si nu stiu cum sa le inving, sa nu mai apara.
exista posibilitatea sa nu mai am aceste stari?
fumatul afecteaza starile de panica?(fumez 4-5 tigari pe zi)este posibil sa am aceste stari din cauza tigarilor?
problema mea este ca am trecut prin diferite faze:apasari la inima, dureri de cap in zona din fata care parca nu imi dadeau pace si care le-am trecut spunand ca sunt din cauza atacului, iar mai nou am stari de emotie care parca apar din senin, din lucruri minore si nu stiu cum sa le inving, sa nu mai apara.
exista posibilitatea sa nu mai am aceste stari?
fumatul afecteaza starile de panica?(fumez 4-5 tigari pe zi)este posibil sa am aceste stari din cauza tigarilor?
4 comentarii
Ce fel de tratament ai urmat? Medicamentos, psihoterapeutic sau ambele?
Sigur ca exista posibilitatea ca aceste stari sa nu mai apara, acesta este si obiectivul vindecarii depline si complete.
Iti recomand, daca nu ai facut-o pana acum, sa consulti si un psihoterapeut, care te poate ajuta sa te eliberezi de simptomele suparatoare si sa-ti dezvolti alte modalitati de reactie in fata solicitarilor cotidiene.
Am o intrebare: la ce te referi cand spui ca nu vrei sau nu reusesti sa treci peste sechele?
Sigur ca exista posibilitatea ca aceste stari sa nu mai apara, acesta este si obiectivul vindecarii depline si complete.
Iti recomand, daca nu ai facut-o pana acum, sa consulti si un psihoterapeut, care te poate ajuta sa te eliberezi de simptomele suparatoare si sa-ti dezvolti alte modalitati de reactie in fata solicitarilor cotidiene.
Am o intrebare: la ce te referi cand spui ca nu vrei sau nu reusesti sa treci peste sechele?
am urmat si un tratament medicamentos si cateva sedinte psihoterapeutice unde am invatat niste metode de respiratie si de relaxare.
cand spun sechele ma refer la unele panici in situatii de agitatie sau de accidente.probabil inca mai am bariere si frici ca nu cumva sa patesc ceva.
tigarile sunt un factor ce provoaca atacurile de panica?(fumez un pachet de tigari la 3-4 zile)
cand spun sechele ma refer la unele panici in situatii de agitatie sau de accidente.probabil inca mai am bariere si frici ca nu cumva sa patesc ceva.
tigarile sunt un factor ce provoaca atacurile de panica?(fumez un pachet de tigari la 3-4 zile)
Depinde de starea generala de sanatate a oragnismului tau.
Si mai depinde si cand fumezi - cand esti calm si te simti ok, la o cafea, sau dimpotriva, cand esti nelinistit si incerci astfel sa te calmezi.
Observa aceste lucruri si vezi realmente cum te simti in timp ce fumezi, dar si dupa. Cel mai bine ar fi sa faci un experiment - o zi fara nici un fum. In felul acesta o sa ai raspunsul (si probabil ca medicul tau va fi in mod special incantat).
Si mai depinde si cand fumezi - cand esti calm si te simti ok, la o cafea, sau dimpotriva, cand esti nelinistit si incerci astfel sa te calmezi.
Observa aceste lucruri si vezi realmente cum te simti in timp ce fumezi, dar si dupa. Cel mai bine ar fi sa faci un experiment - o zi fara nici un fum. In felul acesta o sa ai raspunsul (si probabil ca medicul tau va fi in mod special incantat).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12emotivitate - imi tremura mainile, exagerat de tare!
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 6Seroquel, Stilnoux si Diazepam
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 2problema coleg de camera
- 24Anxietate!? probleme din copilărie, tatăl-... absent.
- 2Anxietate, neliniste-cauze?
- 4anxietate, depresie si depersonalizare
- 3Am fost diagnosticat cu tulburare de anxietate
- 4Anxietate sau ?
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 2grup suport depresie Brasov
- 3Simptome cauzate de anxietate/sindrom de panica?
- 10Despre anxietate
- 1Ganglioni si tuse seaca persistenta
- 5Anxietate
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 5Anxietatea de 2 ani
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
Mai multe informații despre: Anxietatea emotia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: