ma indragostesc prea repede.
Incep prin a spune urmatoarele dupa cum am spus-o si in titlu. Cand imi place enorm de cineva ( si mi s-a intamplat asta de multe ori in ultima vreme), foarte greu " imi trece" de persoana respectiva. Chiar si acum sunt in "vorbe" cu cineva care nu este interesata de mine cum sunt eu interesat de ea, sunt "im limba" dupa persoana respectiva, azi am cautat-o toata ziua, i-am dat mesaje dar nu a raspuns, nu stiu din ce motive, iar eu am fost toata ziua impacientat de nici macar nu am putut nici sa mananc, m-am tot uitat la telefon, pe media sociale, imi pierd total mintile cand imi place de cineva enorm.chiar nu stiu de ce am problemele astea, inainte nu ma stresam de absolut nimic.ce este de facut, chiar am epuizat toate metodele posibile.!
2 comentarii
Pare a fi un comportament dependent, obsesional si de controlare. Nicidecum nu va pune bazele unei relatii sanatoase.
Un consult psihologic poate identifica cum stau lucrurile si cum pot fi modificate.
Un consult psihologic poate identifica cum stau lucrurile si cum pot fi modificate.
Buna ziua,
am citit cu interes povestea dvs. Care este intrebarea ca urmare a acestei povesti?
am citit cu interes povestea dvs. Care este intrebarea ca urmare a acestei povesti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16emotii foarte puternice!
- 12emotivitate - imi tremura mainile, exagerat de tare!
- 10Buna ziua...medicamentul Stimuloton, am cateva intrebari
- 2poate fi tratata detasarea emotionala?
- 4tulburare emotiva
- 4nu pot sa-mi stapanesc emotiile
- 3emotii puternice... cum scap de ele?
- 3Emotii fara motiv
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 3Boala a pielii?
- 3Imi tremura un picior
- 3Emotii examen auto
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 7greata, voma
- 3soc emotional puternic
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 4Rosu la faţă
Mai multe informații despre: emotia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: