amorteala la degete si tremuratul mainii
salutare
am o problema sau nu stiu daca e o problema
degetul mic de la mana stanga e mai tot timpu amortit, daca stau mai mult cu mana nemiscata imi amorteste tare rau, imi mai tremura cateodata mana stanga, adica antebratu cu palma, degetul imi amorteste de la baza palmei in sus
e ceva grav?
am o problema sau nu stiu daca e o problema
degetul mic de la mana stanga e mai tot timpu amortit, daca stau mai mult cu mana nemiscata imi amorteste tare rau, imi mai tremura cateodata mana stanga, adica antebratu cu palma, degetul imi amorteste de la baza palmei in sus
e ceva grav?
4 comentarii
din cate stiu io nu
am 21 ani, am facut si sport
am 21 ani, am facut si sport
nu e de la inima e p sistem nervos..amorteala sau chiar de la circulatia sangelui kre da semne k nu e prea buna.iti recomand calciu+magneziu
buna, daca te ajuta iti spun ca am simtit la fel numai ca la picior, la unul din picioare degetul mic si putin si celelalte, daca stateam mai mult amorteala mai mare. In general lucrez la birou in domeniul IT, dar am avut o lucrare pe teren tip de o luna, cu mult efort fizic, si nu-mi vine sa cred, nu mai stiu ce inseamna amorteala.
Deci ce cred eu, la tine e circulatie proasta, si posibil prea putina miscare (desigur din brate). Sfat: redu fumatul daca fumezi, redu mancarurile grase, consuma carne doar de pui si peste, legume cat mai multe si fructe. Evita si prajelile si pentru ca tot a venit toamna, un secret mare, placinta de dovleac, sau alte mancaruri gatitte din dovleac, dovleacul e renumit pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, si a reglarii ritmului batailor inimii.
Deci nu pare grav, dar ceva trebuie facut!
Deci ce cred eu, la tine e circulatie proasta, si posibil prea putina miscare (desigur din brate). Sfat: redu fumatul daca fumezi, redu mancarurile grase, consuma carne doar de pui si peste, legume cat mai multe si fructe. Evita si prajelile si pentru ca tot a venit toamna, un secret mare, placinta de dovleac, sau alte mancaruri gatitte din dovleac, dovleacul e renumit pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, si a reglarii ritmului batailor inimii.
Deci nu pare grav, dar ceva trebuie facut!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Imi tremura mainile!
- 2tremuraturi ale mainilor dupa fracturarea acestora
- 4amorteala degetelor
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 6tremuratul maninilor - cum scap?
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 8tremurul mainilor
- 3imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
- 5tremuratul mainilor in situatii de stres
- 4Tremurat, amorteala membrelor, durere in dreapta jos, forfot in colon! Apendicita?
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 7Dureri insuportabile mana dreapta cu amorteala degete
- 2amorteli degete maiini
- 1degete amortite
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 1Degetele foarte amortite
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 0Scleroza multipla
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: