tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
Cam de ceva timp, au inceput sa imi tremure mainile, sa am palpitatii, chiar si diaree, toate astea se intampla atunci cand trebuie sa rezolv ceva, sa semnez un contract, sa ma duc la un medic sau intr-un loc necunoscut, sau pur si simplu sa trebuiasca sa vb cu un necunoscut, credeti ca e pe baza de stres?am citit ca ar putea fii vb de o hiperexcitabilitate a sistemului nervos vegetativ, de o neurotonie.Ce ma sfatuiti sa iau?ce credeti ca am.Nu mai am curaj, cand ma vad cum au inceput sa-mi tremure mainile, sa ma duc undeva.Credeti ca m-ar ajuta niste vitamine?Va rog, astept raspuns!!!!!
3 comentarii
am aceleasi simptome, ai gasit vreun remnediu, vreun diagnostic?
te rog sa imi impartasesti si mie!
Multa sanatate!
te rog sa imi impartasesti si mie!
Multa sanatate!
mai mult ca sigur e o problema neurovegetativa dar e posibil sa fie si tiroida.Scrie-mi mai multe detalii cu greutate, inaltime, daca ai si alte simptome
Buna ziua,
Ma confrunt cu ceva asemanator - anxietate, palpitatii, blocarea poftei de mancare pe moment, pana la senzatii puternice de greata, uneori asociate si cu reflex de inghitire in sec mai des, emotivitate crescuta - in situatii de genul : schimbarea locului de munca, cunoasterea pentru prima data a unor persone noi etc., precum a precizat si utilizatorul Gioia.
Dupa depasirea punctului critic in fiecare situatie, prin autoeducare si intarire la nivelul constientului, reusesc sa-mi revin, treptat. Insa situatia se repeta la urmatoarea experienta de genul celor mentionate...
Ce vitamine ar fi mai recomandate? Ce sugestii imi puteti da?
Rog un raspuns, celor care au deja unul in aceasta privinta.
Mentionez ca am 27 ani si sunt subponderala (49 kg, 1.70 m inaltime)
(Ca stare generala de sanatate, am tratat si in prezent tin sub supraveghere o afectiune a ficatului - hepatita cronica cu virus B. In rest, cred ca totul este ok.)
Ma confrunt cu ceva asemanator - anxietate, palpitatii, blocarea poftei de mancare pe moment, pana la senzatii puternice de greata, uneori asociate si cu reflex de inghitire in sec mai des, emotivitate crescuta - in situatii de genul : schimbarea locului de munca, cunoasterea pentru prima data a unor persone noi etc., precum a precizat si utilizatorul Gioia.
Dupa depasirea punctului critic in fiecare situatie, prin autoeducare si intarire la nivelul constientului, reusesc sa-mi revin, treptat. Insa situatia se repeta la urmatoarea experienta de genul celor mentionate...
Ce vitamine ar fi mai recomandate? Ce sugestii imi puteti da?
Rog un raspuns, celor care au deja unul in aceasta privinta.
Mentionez ca am 27 ani si sunt subponderala (49 kg, 1.70 m inaltime)
(Ca stare generala de sanatate, am tratat si in prezent tin sub supraveghere o afectiune a ficatului - hepatita cronica cu virus B. In rest, cred ca totul este ok.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Palpitatii, am nevoie de sfaturi
- 1diaree care revine des
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 0Febra si diaree bebe
- 2tratament diaree cu candida
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 22Diaree cronica.
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 0Tremuratul mainilor
- 1Problema
- 2Tremur al mâinilor
- 1greata si daree de 2 zile
- 0Palpitatii
- 0Scleroza multipla
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor Diareea Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: