tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
Cam de ceva timp, au inceput sa imi tremure mainile, sa am palpitatii, chiar si diaree, toate astea se intampla atunci cand trebuie sa rezolv ceva, sa semnez un contract, sa ma duc la un medic sau intr-un loc necunoscut, sau pur si simplu sa trebuiasca sa vb cu un necunoscut, credeti ca e pe baza de stres?am citit ca ar putea fii vb de o hiperexcitabilitate a sistemului nervos vegetativ, de o neurotonie.Ce ma sfatuiti sa iau?ce credeti ca am.Nu mai am curaj, cand ma vad cum au inceput sa-mi tremure mainile, sa ma duc undeva.Credeti ca m-ar ajuta niste vitamine?Va rog, astept raspuns!!!!!
3 comentarii
am aceleasi simptome, ai gasit vreun remnediu, vreun diagnostic?
te rog sa imi impartasesti si mie!
Multa sanatate!
te rog sa imi impartasesti si mie!
Multa sanatate!
mai mult ca sigur e o problema neurovegetativa dar e posibil sa fie si tiroida.Scrie-mi mai multe detalii cu greutate, inaltime, daca ai si alte simptome
Buna ziua,
Ma confrunt cu ceva asemanator - anxietate, palpitatii, blocarea poftei de mancare pe moment, pana la senzatii puternice de greata, uneori asociate si cu reflex de inghitire in sec mai des, emotivitate crescuta - in situatii de genul : schimbarea locului de munca, cunoasterea pentru prima data a unor persone noi etc., precum a precizat si utilizatorul Gioia.
Dupa depasirea punctului critic in fiecare situatie, prin autoeducare si intarire la nivelul constientului, reusesc sa-mi revin, treptat. Insa situatia se repeta la urmatoarea experienta de genul celor mentionate...
Ce vitamine ar fi mai recomandate? Ce sugestii imi puteti da?
Rog un raspuns, celor care au deja unul in aceasta privinta.
Mentionez ca am 27 ani si sunt subponderala (49 kg, 1.70 m inaltime)
(Ca stare generala de sanatate, am tratat si in prezent tin sub supraveghere o afectiune a ficatului - hepatita cronica cu virus B. In rest, cred ca totul este ok.)
Ma confrunt cu ceva asemanator - anxietate, palpitatii, blocarea poftei de mancare pe moment, pana la senzatii puternice de greata, uneori asociate si cu reflex de inghitire in sec mai des, emotivitate crescuta - in situatii de genul : schimbarea locului de munca, cunoasterea pentru prima data a unor persone noi etc., precum a precizat si utilizatorul Gioia.
Dupa depasirea punctului critic in fiecare situatie, prin autoeducare si intarire la nivelul constientului, reusesc sa-mi revin, treptat. Insa situatia se repeta la urmatoarea experienta de genul celor mentionate...
Ce vitamine ar fi mai recomandate? Ce sugestii imi puteti da?
Rog un raspuns, celor care au deja unul in aceasta privinta.
Mentionez ca am 27 ani si sunt subponderala (49 kg, 1.70 m inaltime)
(Ca stare generala de sanatate, am tratat si in prezent tin sub supraveghere o afectiune a ficatului - hepatita cronica cu virus B. In rest, cred ca totul este ok.)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Zilnic aceiasi problema...diareea
- 2diaree, ten usor schimbat, fundulet oparit la un bebe de 1 an
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 5La inceputul anului am avut diaree insotita de febra
- 1Diaree decat dimineata
- 7Teama inexplicabila direct din somn
- 4Palpitatii...?!
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 5tremuratul mainilor in situatii de stres
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 1Dureri arsuri de stomac, diaree, greata
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 24Amorteli faciale, palpitatii
- 2Diaree netratata
- 1diaree, lesin.
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 2Tremur al mâinilor
- 5Palpitatii
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 10Palpitații și amețeli
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor Diareea Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: